Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Knjiga za dojenčka Activity Flowers & Butterflies

Little Dutch
16.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,95 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Knjiga za dojenčka Activity Flowers & Butterflies stimulira in zabava čutila punčke od rojstva dalje!


Knjiga za dojenčka Little Dutch ima številne zabavne aktivnosti, ki bodo navdušile malega otroka. Z ljubko oblikovanimi rožami in metulji mehke knjige za dojenčke mali deklici med igro nikoli ne bo dolgočasno. Metuljčica Lily vabi vsako deklico, da si jo pobliže ogleda in se poigra s znjenimi nagubanimi krilci. Prva knjiga za dojenčka Little Dutch Flowers & Buterflies je bogato teksturirana, zato bo omogočila malim prstkom pravo ugodje dotika


Knjiga za novorojenčka med listanjem otroku odkrije veliko novih skrivnosti. To je mehka knjigica za dojenčke v kateri se skriva mala gosenica za velikim listom, v njej najdeš celo svojo podobico. Zabavno ogledalce bo povzročilo obilo začudenja in ropotuljica bo poskrbela za prva zvočna raziskovanja. Veliko različnih teksturiranih materialov in dejavnosti bo odlična vzpodbuda radovednosti za male raziskovalke od rojstva dalje. Mehka aktivnostna knjigica Flowers & Buterflies ima tudi tudi različne našitke za prva raziskovanja z drobenmi prstki. Vsi dodatki so zelo prijetni na otip in ne spodbuajo le razvoja čutov, ampak so dobri tudi za zgodnji razvoj koordinacije oko-roka.

Mehka aktivnostna knjigica Little Dutch je odlična za listanje in prebiranje od rojstva dalje.

Šifra izdelka: LD8707
EAN: 8713291887077

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Dotakni se ljubkih podobic mehke knjigice in občuti mehkobo, ki jo dojenčku ponudi knjiga za dojenčka Little Dutch Flowers & Buterflies. To je prava izbira prve aktivnostne knjigice za dojenčke, ki jih bo z veseljem listal, bral in raziskoval že novorojenček. Zabavne Little Dutch knjige iz blaga berejo sprva novorojenčki in kasneje malce drugače dojenčki in to tako, kot to najbolje znajo. Srečne podobice mehke knjige za dojenčke Flowers & Buterflies se najbolje počutijo, ko jih zadovoljen otrok mečka, stiska, zvija, meče in tudi grizlja seveda. Tako namreč berejo najmlajši bralci. Dojenčki tudi z usti, prstki in rokami mimogrede preberejo kakšno dobro zgodbico in mehka knjigica Flowers & Buterflies jih premore kar nekaj.

Prva knjiga za dojenčka, aktivno branje in veselo cepetanje z nogami malih bralcev senzorične mehke knjige Flowers & Buterflies vas bo navdušilo vse. Odlična vsebina mehke knjige za dojenčke je namreč sestavljena iz veliko različnih tekstur in materialov. Senzorična igra z mehko knjigico je kot nalašč za prva raziskovanja z drobnimi prstki. In usti seveda. Nežne in mehke knjige za dojenčke Little Dutch med stiskanjem, prijemanjem in obračanjem poskrbi za koordinacijo oko-roka in razvija zgodnje veščine uporabe rok in prstov. Seveda se senzorična knjigica tudi različno oglaša. Včasih kaj v njej zašelesti ali zašumi.

Čudežno ogledalo knjigice za najmlajše ti pokaže nekoga, ki gleda vate iz knjige in vse je nared za razvoj čutil dotika, sluha in vida. Svež moden izgled ljubke knjigice bo poskrbel za  branje v stilu tudi na potepu. Plišaste igrače za dojenčke Little Dutch poskrbijo, da bosta postanek in kavica, ki jo med počitkom rada spije mamica, bosta še posebej prijetna. Ko bo dojenček zadovoljno prebiral svojo imenitno mehko knjigico bo lahko mamica v miru in stilu popila zasluženo kavico. 

Podrobnosti mehke knjige za dojenčka:

  • Starost od 0+ mesecev dalje.
  • Dimenzije izdelka 16x16x5 cm.
  • Barva roza.
  • Zbirka Rože in metulji.
  • Vsebina embalaže 1 aktivnostna knjiga.
  • Pralno v pralnem stroju DA.
  • Navodila za pranje Pralni stroj: 30 stopinj.
  • Skladnost EN-71-1-2-3

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Knjiga za dojenčka Activity Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.