Little Dutch

LITTLE DUTCH Knjiga za dojenčka Activity Sailors Bay

Little Dutch
14.4075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 16,95 €

Akcijska cena 14,41 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,41 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Knjiga za dojenčka Sailors Bay stimulira in zabava čutila fantka od rojstva dalje!


Knjiga za dojenčka Little Dutch Sailors Bay ima številne zabavne aktivnosti, ki bodo navdušile malega otroka. Mehka knjigica poskrbi, da v življenju malih mornarčkov ne bo dolgčasa. V zalivu zabavne igre za dojenčke Sailors Bay nikoli ni dolgočasno! Vidiš galeba na jadrnici? Poišči pelikana, ki je pripravljen pobrati ribe iz vode. Knigica Sailors Bay ima veliko različnih materialov za senzorične dejavnosti, ki omogočajo veliko zabave in razvoja dojenčka. Ogledalo za dojenčka, šelesteči zvoki in različni našitki, ki dajejo prstkom prijeten občutek. Dodatki senzorične igrače za dojenčke ne spodbujajo le čutov, ampak so dobri tudi za razvoj koordinacije oko-roka. Z ljubko oblikovanimi junaki mehke knjige za dojenčke malemu fantku med igro nikoli ne bo dolgočasno. Knjigica vabi dojenčka, da si jo pobliže ogleda in se poigra z njenimi nagubanimi platnicami. Prva knjiga za dojenčka Little Dutch Sailors Bay je bogato teksturirana, zato bo omogočila malim prstkom pravo ugodje dotika

Mehka aktivnostna knjigica Little Dutch Sailoprs Bay je odlična za listanje in prebiranje od rojstva dalje.

Šifra izdelka: LD8607
EAN: 8713291886070

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Dotakni se ljubkih podobic mehke knjigice SAILORS BAY Little Dutch in občuti mehkobo, ki jo dojenčku ponudi knjiga za dojenčka. To je prava izbira prve aktivnostne knjigice za dojenčke, ki jih bo z veseljem listal, bral in raziskoval že novorojenček. Zabavne Little Dutch knjige iz blaga berejo sprva novorojenčki in kasneje malce drugače dojenčki in to tako, kot to najbolje znajo. Srečne podobice mehke knjige za dojenčke se najbolje počutijo, ko jih zadovoljen otrok mečka, stiska, zvija, meče in tudi grizlja seveda. Tako namreč berejo najmlajši bralci. Dojenčki tudi z usti, prstki in rokami mimogrede preberejo kakšno dobro zgodbico in mehka knjigica jih premore kar nekaj.

Prva knjiga za dojenčka ACTIVITY SAILORS BAY za aktivno branje in veselo cepetanje z nogami malih bralcev senzorične mehke knjige vas bo navdušilo vse. Odlična vsebina mehke knjige za dojenčke je namreč sestavljena iz veliko različnih tekstur in materialov. Senzorična igra z mehko knjigico je kot nalašč za prva raziskovanja z drobnimi prstki. In usti seveda. Nežne in mehke knjige za dojenčke Little Dutch med stiskanjem, prijemanjem in obračanjem poskrbi za koordinacijo oko-roka in razvija zgodnje veščine uporabe rok in prstov. Seveda se senzorična knjigica tudi različno oglaša. Včasih kaj v njej zašelesti ali zašumi.

Čudežno ogledalo knjigice za najmlajše ti pokaže nekoga, ki gleda vate iz knjige in vse je nared za razvoj čutil dotika, sluha in vida. Svež moden izgled ljubke knjigice bo poskrbel za  branje v stilu tudi na potepu. Plišaste igrače za dojenčke Little Dutch poskrbijo, da bosta postanek in kavica, ki jo med počitkom rada spije mamica, bosta še posebej prijetna. Ko bo dojenček zadovoljno prebiral svojo imenitno mehko knjigico bo lahko mamica v miru in stilu popila zasluženo kavico. 

Podrobnosti mehke knjige za dojenčka:

  • Starost od 0+ mesecev dalje.
  • Dimenzije izdelka 16x16x5 cm.
  • Barva modra.
  • Zbirka Sailors Bay.
  • Vsebina embalaže 1 aktivnostna knjiga.
  • Pralno v pralnem stroju DA.
  • Navodila za pranje Pralni stroj: 30 stopinj.
  • Skladnost EN-71-1-2-3

Knjiga za novorojenčka med listanjem otroku odkrije veliko novih skrivnosti. To je mehka knjigica za dojenčke v kateri se skriva veliko skrivnostiZabavno ogledalce bo povzročilo obilo začudenja in raziskovanja. Veliko različnih teksturiranih materialov in dejavnosti bo odlična vzpodbuda radovednosti za male raziskovalce od rojstva dalje. Mehka aktivnostna knjigica ima tudi tudi različne našitke za prva raziskovanja z drobenmi prstki. Vsi dodatki so zelo prijetni na otip in ne spodbujajo le razvoja čutov, ampak so dobri tudi za zgodnji razvoj koordinacije oko-roka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Knjiga za dojenčka Activity Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.