Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Knjiga za dojenčka Bath Sailors Bay

Little Dutch
7.6075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 8,95 €

Akcijska cena 7,61 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,61 €
Quick overview:

Igrače za kopanje in Knjiga za dojenčka Little Dutch Bath Sailors Bay za brezskrbno listanje zgodbic v banji.


Kaj pa imajo igrače za kopanje in knjiga za dojenčka skupnega? Gledanje in prebiranje knjige za dojenčke med kopeljo! Ja seveda, tudi očka si rad odnese branje v banjo. Topla kopel in listanje revije je seveda nekaj strašno sproščujočega in zato je prav, da ima tudi malček svojo knjigico. Pa ne takšno navadno, ki se zmoči. Little Dutch Knjigica je tista ta prava, ki se dobro bere v banji in celo plava. 


Poleg klasične igrače za kopanje se priležejo tudi mehke knjige za dojenčke, ki rade gredo v vodo.


Čas za kopanje zna biti še posebno zabaven, ko imaš na voljo tudi vodoodporno in zelo zanimivo knjigo. Listaš jo lahko kar sam in občuduješ zanimive prizore iz življenja v zalivu. Zgodbica se vrti okoli nenavadnega galeba, ki vašega malčka popelje na izlet po zalivu. Pokaže čolne in svoj najljubši kraj - svetilnik. Pelikan vedno pozorno spremlja njega in njegove prijatelje. Sailors Bay poskrbi za atraktivne morske dogodivščine, ki jih malček z veseljem gleda v svoji ljubi igrači za kopanje. Tudi pranje laskov bo s knjigico precej lažje minilo saj je dobra knjiga vedno v pravo tolažbo.


Vodne igrače in prva knjiga za doejnčka Little Dutch za še bolj zabavno kopanje in branje.


Otroci obožujejo zgodbice in v tej vodni igrači Knjigici jih ne manjka. Na drugi strani se skrivo celo presenečenje in ko ga odkriješ, ugotoviš da se prav zabavno oglaša. Zabavi v banji ne bo konca in Knjigica bo seveda z veseljem odšla tudi na bazen ali celo na morje. Tudi na ležalniku pod senčnikom se bo odlično obesla. Ker se ne boji vode in se rada umije se ne ustraši nobene umazanije. Tako je tudi ob času obeda Knjigica čisto primerna za branje.

Šifra izdelka: 2007592
EAN: 8712051095899

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Little Dutch je izdelal zanimive igrače za kopnje med katerimi je tudi ta mala Knjigica. Sailors Bay zgodbica se odvija v zalivu kjer je galeb s svojimi prijatelji. Zanimive strani sporočajo vsaka svojo zgodbico iz katere lahko razvijemo pripovedko in krepimo otroku besedni zaklad in govorne sposobnosti.

Podrobnosti vodne igrače:

  • Veliost 14,2 x 13 x 2 cm
  • Barva Multicolor.
  • Kolekcija Sailors Bay
  • Starost 6+

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Knjiga za dojenčka Bath Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.