Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Knjiga za dojenčka Sailors Bay

Little Dutch
12.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,95 €
Quick overview:

Dotakni se ljubkih ladjic in občuti mehkobo, ki jo dojenčku ponudi knjiga za dojenčka Sailors Bay!


To so prave knjige za dojenčke, ki jih bo z veseljem listal, bral in raziskoval že novorojenček. Seveda zabavne Sailors Bay knjige iz blaga berejo sprva novorojenčki in kasneje malce drugače dojenčki in to tako, kot to najbolje znajo. 

Življenje v zalivu Sailors Bay mehke knjige za dojenčke Little Dutch je za galebe in pelikane najbolj veselo, ko jih zadovoljen otrok mečka, stiska, zvija, meče in tudi grizlja seveda. Tako namreč berejo najmlajši bralci. Dojenčki tudi z usti, prstki in rokami mimogrede preberejo kakšno dobro zgodbico in mehka knjigica Sailors Bay jih premore kar nekaj.

Prva knjiga za dojenčka, aktivno branje in veselo cepetanje z nogami malih bralcev senzorične mehke knjige Sailors Bay vas bo navdušilo vse. Odlična vsebina mehke knjige za dojenčke je namreč sestavljena iz veliko različnih tekstur in materialov. Senzorična igra z mehko knjigico je kot nalašč za prva raziskovanja z drobnimi prstki. In usti seveda. 

Nežna in mehke knjige za dojenčke Little Dutch med stiskanjem, prijemanjem in obračanjem poskrbi za koordinacijo oko-roka in razvija zgodnje veščine uporabe rok in prstov. Seveda se senzorična knjigica tudi različno oglaša. Včasih kaj v njej zašelesti ali zašumi.

Čudežno ogledalo mehke knjigice ti pokaže nekoga, ki gleda vate iz knjige in vse je nared za razvoj čutil dotika, sluha in vida. Za povrh je tukaj še prstan za preprosto pritrditev na voziček, tako da bo knjigica vedno pri roki za branje.

Svež moden izgled ljubke mehke knjigice Sailors Bay bo poskrbel za  branje v stilu tudi na potepu. Plišaste igrače za djenčke Little Dutch poskrbijo, da bosta postanek in kavica, ki jo med počitkom rada spije mamica, bosta še posebej prijetna. Ko bo dojenček zadovoljno prebiral svojo imenitno mehko knjigico bo lahko mamica v miru in stilu popila zasluženo kavico.  

Šifra izdelka: LD8619
EAN: 8713291886193

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Moden dizajn in vedno modna modra barva aktivnostne knjige Sailors Bay se lepo poda v vsak prostor. Trendy oblikovanje in kakovostna izdelava bosta posrbela za ugodno popestritev vsakega interierja in veliko zabavne igre.

V ljubko oblikovani mehki knjigici iz nežnega pliša, boste našli senzorične dodatke v obliki šumečih in nežno šelestečih trakov, ki spodbujajo razvoj sluha dojenčka in malčka. Različno teksturirani materiali taktilnih površin spodbujajo razvoj dotika.

Nujen dodatek za dojenčka in malčka v mehki knjigici je ogledalo. V času, ko so dojenčki budni prav radi opazujejo različne obraze, ki jih obdajajo in tako jih takoj pritegne tudi lastna podoba v ogledalu. Zato spadajo ogledala med zelo pomembne prve senzorične igrače, ki jih moramo dodati v igralno okolje najmlajših. 

Preprosta namestitev knjigice na voziček bo poskrbela, da bo mehka plišasta igrača, knjigica Little Dutch idealen sopotnik za vsak potep in izlet.

Z mehko knjigico Sailors Bay ni dojenčku nikoli dolgčas. V njej bo odkril veliko novih srečnih prijateljev in veliko načinov za zabavno in razvoju koristno igro. Igra z mehko knjigico ne le, da stimulira razvoj čutil ampak je odlična tudi za zgodnji razvoj koordinacije oko-roka. 

Little Dutch izdeluje mehke knjigice visoke kakovosti, z elegantnim in modnim dizajnom. Všečne barve, odtisi in ilustracije bodo polepšale interier otroške sobe, posteljice, vozička, lupinice, igralne podloge in navdušile starše in otroke. Vse plišaste igrače Little Dutch so varne, izdelane skladno z evropskimi direktivami in se proizvajajo na družbeno odgovoren način.

Dimenzije: 11,5 cm x 11,5 x 4 cm

Starost: 0m+
Varno za otroke - izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH in evropsko direktivo EN-71.

Sestava: 90% poliester, 10% bombaž; polnilo: 100% poliester
Vzdrževanje: pranje na občutljivo 30°C


Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Knjiga za dojenčka Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.