Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Ksilofon za otroke Blue

Little Dutch
12.7075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 14,95 €

Akcijska cena 12,71 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12,71 €
Quick overview:

Ksilofon za otroke Little Dutch Blue bo odličen dodatek otroškim glasbilom!


Za lesen, dobro zveneč otroški ksilofon Litttle Dutch, morate poiskati prostor v vaši omari za otroška glasbila. Leseni ksilofon Blue daje malčku možnost za zabaven uvod v glasbeni svet malih skladateljev.

Prikupno oblikovan ksilofon tudi prikupno zveni in je zelo priljubljeno otroško glasbilo na katerega lahko zaigrajo že zelo mali otroci od svojega 36. meseca dalje. 

Mali skladatelji bodo navdušeni in kreativni malčki bodo z veseljem udarjali po veselo zvenečih lesenih ploščicah ksilofona. Različne barve lesenih ploščic ksilofona za otroke so malim glasbenikom v pomoč, da si lažje zapomnijo kje je katera nota doma.

Igranje po posluhu, preizkušanje ritmov in not je z Little Dutch ksilofonom za otroke prav zabavno! Vedno kreativni malčki kaj hitro povežejo različne barve tipk z določenimi zvoki in tralala .. Prva glasbena kompozicija je nastala. 

Zabavno igranje za razvoj in znanje ottroka od 36 meseca dalje.

Šifra izdelka: LD7017
EAN: 8713291770171

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Little Dutch glasbena igrača Ksilofon otroški je kakovostno leseno otroško glasbilo, ki je primerno za najmanjše otroke že od 18. meseca dalje. Varno otroško glasbilo omogoča malemu otroku, da se sproščeno igra in ob igri razvija zgodnji posluh za glasbo, spretnost uporabe rok, koordinacijo in fino motoriko. Leseno otroško glasbilo  je opremljeno z leseno palico, ki sta prave velikosti za male roke. Otrok jih preprosto in učinkovito uporablja.

Udarjaj po pravih tipkah očarljivega ksilofona za otroke in razvijaj svoj glasbeni talent! Izdelan je iz borovega lesa in barvan z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi.

Dimenzije otroškege ksilofona Blue 29 x 14,7 x 4,4 cm.

Starost: 3+ 

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Ksilofon za otroke Blue

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.