Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Lesen otroški toaster

Little Dutch
22.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

22,95 €
Quick overview:

Vzami lesen toaster iz otroške kuhinje in začni dan s slastnim zajtrkom!


Lesen otroški toaster Little Dutch je vsekakor tako pomemben za igro, da ne nikakor ne sme manjkati v nobeni otroški kuhinji. Sploh, če želimo, da bo daleč naokoli znana po svojih slastnih toplih sendvičih.

Z imenitnim lesnim otroškim toasterjem Little Dutch dobimo kuhinjski pripomoček, ki je v današnjem pomanjkanju časa za pripravo okusne hrane res nujen in dobrodošel aparat v vsaki kuhinji. Tudi otroški seveda!

Kakovosten lesen gralni set za kuhinjsko igro vlog je seveda dobro opremljen in topli sendviči, ki bodo po pritisku na gumb lesenega toasterja prileteli iz njega bodo zadovoljili vse okuse. Tudi še tako zahtevne.

Dve rezini kruha, maslo, jajce, sir med in marmelada, mmm... Da se ti kar sline pocedijo. Mami, očka topli sendiči so namizi. Hitro pojejta in v službo!

Igralni set z lesenim otroškim toasterjem se perfektno ujame s še eno odlično Little Dutch leseno igračo za igro vlog v otroški kuhinji. Uganili ste! To je lesen otroški aparat za kavo. 

Šifra izdelka: LD7080
EAN: 8713291770805

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Little Dutch lesen toaster je idealna igrača
za igro vlog vsake otroške kuhinje, v kateri vam bo že dvo-letnik lahko postregel z okusnimi toplimi sendviči. No morda, še ne ravno tako zlahka a kuharski mojstri se ne naredijo čez noč. 

Toaster iz lesa v modni mint barvi, krožnik, nož, 2 x toast, rezina sira, maslo, pečeno jajce, med in marmelada. Vse leseni kosi igralnega seta so iz lesa čajevca ali panelne MDF plošče in natančno izdelani za varno in kakovostno igro vlog. Vsega skupaj 9 igralnih kosov, ki so domiselno oblikovani, vzpodbujajo igro vlog, razvoj domišljije in fine motorike malčkov na zelo zabaven način. Tudi starši boste navdušeni!

Starost 2+

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Lesen otroški toaster

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.