Little Dutch

LITTLE DUTCH Lesena mavrica Blue

Little Dutch
21.2075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 24,95 €

Akcijska cena 21,21 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 21,21 €
Quick overview:

Lesena mavrica Little Dutch Blue - Skrita domišljija in fantazija!


Kreativnost je doma v preprostih stvareh in lesene mavrice so ena takšnih najbolj preprostih igrač kar jih je. Montessori mavrica je že dolgo znana igrača in otroci jo radi uporabljajo v različne namene.

Little Duch mavrica Blue ima različno velike lesene loke, ki se odlično prilegajo in sestavljajo eden v drugega. Odlična in najbolj preprosta sestavljanka za najmlajše. Ti bodo navdušeno ugotavljali kako imenitno obvladajo sestavljanje preprostih lesenih lokov. Tipična Waldorf mavrica je popolnoma nestrukturirana igrača. Po domače to pomeni, da otrok počne z njo kar mu pade na pamet. Oziroma česar se je sposoben domisliti. Tuneli, garaže, mostovi, gore in hribi, ograje za živali, karkolil želi!

Neskončne možnosti za igro in velik vpliv na razvoj otroka sta z Little Dutch leseno mavrico zagotovljena. V leseni mavrici Blue se skriva veliko možnosti za igro, ki jih otrok zlahka sam odkrije. Le glejte ga kako se igra. Navdušeni boste.

Imenitno oblikovana in še lepše obarvana Little Dutch mavrica je prava za popolno okrasitev interijerja otroške sobe.

Svež in moden dizajn Blue lesenih mavric Little Dutch bo v okras vsakemu domu. Ponosno jo lahko razstavite v kateremkoli prostoru.

8 popolnih lokov za sestavljanje mavrice se bo odlično povezalo z vsemi dugimi igračami, ki jih imate. Samostojna se igrajte z leseno mavrico ali pritaknite še drug igrače in obogatite igro.

Little Dutch lesena mavrica je nujna igrača, ki vam bo v vsakem primeru prav prišla.

Čudovito nežni pasteli mehko zaobljenih lokov lesene mavrice Blue, bodo pritegnili vaš pogled in prste. 

Šifra izdelka: LD7034
EAN: 8713291770348

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Litle Dutch lesena mavrica BLUE je zanimiv dizajnerski dosežek holandskega podjetja,  ki vas bo navdušil. Razlikuje se od klasičnih mavričnih lesenih lokov in svež, moden pristop ki ga uporablja Little Dutch vas bo navdušil. Uspešna barvna kombinacija lesene mavrice Pure & Nature se bo izvrstno podala v vsak prostor vašega doma.

Little Dutch lesene mavrice so super modne, kakovostne in koristne za razvoj otrok. Barva: Multicolour Collection BLUE. Material FSC les, barva na vodni osnovi.

Starost 12 mesecev +

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Lesena mavrica Blue

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.