Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Lesene kocke Little Goose Pink

Little Dutch
19.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,95 €
Quick overview:

Vedno priljubljene lesene kocke so se dokazale kot brezčasni favorit lesenih igrač! 


Vzami lesene kocke za sestavljanje Litltle Goose Pink, z njimi gradi in se zabavaj! Sestavi si hišo, grad ali kar celo mesto. Med atraktivne lesene kocke za otroke različnih oblik, primešaj nekaj domišljije sestavljaj, gradi in se zabavaj.

Moderno oblikovane lesene kocke za ustvarjanje Little Goose Pink imajo privlačen nostalgičen pridih. Kocke so priljubljene razvojne igrače različnih oblik in velikosti, ki se vse med seboj odlično skladajo in sestavljajo. Z Little Dutch lesenimi kockami ustvarjamo različne skulpture, sestavljamo in postavljamo objekte kot želimo. Odlične so za kreativno igro in razvoj domišljije otroka. 

Zabavni igri z brezčasno leseno igračo se lahko pridružijo tudi odrasli. Skupaj z malim otrokom lahko sestavljajo različno oblikovane in zanimive gradnike iz kock in se pri tem vsi skupaj zelo zabavajo.

Skrbno izdelane lesene kocke v vedru se lepo shranijo. Popoln igralni komplet z lesenimi kockami bo vsakogar takoj navdušill. Modno oblikovanje in kakovost lesenih kock Little Dutch se bosta vedno izkazala. Še posebej so primerne kot odlično darilo za vse priložnosti.

Klasičen slog in moderno oblikovanje se lepo ujameta v lesenih kockah Little Goose Pink. Kakovostno izdelane kocke so prijetne na otip in za oko. Otroku dajejo veliko vzpodbude za igro in njihov moden izgled popestri izgled otroške sobe. Priporočljive so za igro, učenje in razvoj otroka od 2. leta dalje.

V vedru boste našli kar 50 lesenih kock različnih oblik in velikosti. Dekorirane so atraktivnem v Little Goose Pink dizajnu, ki vam bo predstavil Malo gosko in njene prijatelje s podeželja.

Veliko zabavnih trenutkov grajenja, sestavljanja je z Little Goose kockami 100% zagotovlljenih!

Starost: 2+

Šifra izdelka: LD7018
EAN: 8713291770188

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Little Dutch kocke spadajo med zadnje generacije modno oblikovanih lesenih igrač. Kljub trendy izgledu so to kocke, ki so še vedno izdelane po klasičnih in priljubljenih principih. Spodbujajo malčke k samostojnemu odkrivanju kreativne igre. Klasičen slog, kakovost in brezčasnost lesenih kock, delajo to igračo že dolgo prepoznavna in priljubljeno po vsem svetu. 

Osupljivo modno oblikovan 
komplet lesenih kock v Little Goose Pink barvah in oblikah daje nov navdih za male arhitekte. Igranje s tem kompletom atraktivnih gradnikov daje vzpodbudo kreativnosti otroka. Krepi razvoj fine motorike in kootdinacije oko-roka. Odlične za razvoj likovnega izražanja otroka.

Material: brezov les. Vsebina: vedro vsebuje 50 kosov lesenih kock za grajenje. Starost: 2+

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Lesene kocke Little Goose Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.