Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Mavrica Pink

Little Dutch
24.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

24,95 €
Quick overview:

Little Dutch mavrica Pink iz 8 lesenih lokov je skrita domišljija in fantazija!


Kreativnost je doma v preprostih igračah in Little dutch mavrica Pink je ena takšnih najbolj preprostih lesenih igrač kar jih je. Lesena montessori mavrica sestavljena iz dobro ujemajočih mavričnih lokov je že dolgo znana igrača in otroci jo radi uporabljajo v različne namene.

Little Duch lesena mavrica Pink ima 8 različno velikih lesenih lokov, ki se odlično prilegajo in sestavljajo eden v drugega. Odlična in najbolj preprosta sestavljanka za najmlajše. Ti bodo navdušeno ugotavljali kako imenitno obvladajo sestavljanje preprostih lesenih lokov. Tipična Waldorf mavrica je popolnoma nestrukturirana igrača. Po domače to pomeni, da otrok počne z njo kar mu pade na pamet. Oziroma česar se je sposoben domisliti. Tuneli, garaže, mostovi, gore in hribi, ograje za živali, karkolil želi!

Neskončne možnosti za igro in velik vpliv na razvoj otroka sta z Little Dutch leseno mavrico zagotovljena. V leseni mavrici Pink se skriva veliko možnosti za igro, ki jih otrok zlahka sam odkrije. Le glejte ga kako se igra. Navdušeni boste.

Imenitno oblikovana in še lepše obarvana Little Dutch mavrica Pink je prava za popolno okrasitev interierja otroške sobe.

Svež in moden dizajn Little Dutch igrače bo v okras vsakemu domu. Ponosno jo lahko razstavite v kateremkoli prostoru.

8 popolnih lokov za sestavljanje mavrice se bo odlično povezalo z vsemi dugimi igračami, ki jih imate. Samostojna se igrajte z lesenimi loki mavrice ali pritaknite še druge igrače in veselo obogatite igro.

Little Dutch mavrica Pink je zabavna igrača, ki vam bo v vsakem primeru prav prišla. Z igro otrok razvija domišljijo in kreativnost, spretnost prstov in veščino uporabe rok. 

Čudovito nežni pasteli mehko zaobljenih lesenih mavričnih lokov v Pink barvi, bodo pritegnili vaš pogled in prste. 

Šifra izdelka: LD7033
EAN: 8713291770331

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Litle Dutch mavrica Pink je zelo lepa lesena igrača in zanimiv dizajnerski dosežek holandskega podjetja,  ki vas bo navdušil. Njeni loki se razlikujejo se od klasično obarvanih lokov mavric driguh znanih proizvajalcev lesenih igrač. Holandska lesena mavrica  ima svež in moden pristop, ki ga uspešno uporablja Little Dutch tako, da vas bo zagotovo prepričal. Little Dutch mavrica je montessori igrača primerna že za najmlajše od 12. meseca dalje. Uspešna barvna kombinacija Pink se bo izvrstno podala v vsak prostor vašega doma.

Little Dutch lesene igrače so super modne, kakovostne in koristne za razvoj otrok. Barva: Multicolour Collection Pink. Material FSC in bukov les, barva na vodni osnovi.

Starost 12 mesecev +

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Mavrica Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.