Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Mehke kocke Flowers & Butterflies

Little Dutch
18.6575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 21,95 €

Akcijska cena 18,66 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 18,66 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Mehke kocke Flowers & Butterflies za prva raziskovanja v Littl Dutch stilu!


4 mehke kocke Little Dutch so zabavno sestavljena plišasta igrača za najmlajše. Priljubljene igrače za dojenčke iz mehkega pliša so posebej očarljivo oblikovane, poleg tega pa znajo tudi zvoniti, ropotati in šelesteti! Zabavna senzorična igra z različnimi zvoki poskrbi za razvoj sluha in različnimi teksturami za razvoj dotika. Igrače za dojenčke in malčke Little Dutch izpolnjujejo vso funkcinalnost razvojne igrače za najmlajše in so razvojnemu obdobju primerne. Aktivnostne senzorične kocke za najmlajše raziskovalce senzorične igre zelo priporočamo od rojstva do drugega leta.

Raziskuj od rojstva dalje in poskrbi za top moden videz svoje otroške sobice.

Šifra izdelka: LD8716
EAN: 8713291887169

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Zabaven komplet plišaste igrače sestavljajo 4 mehke kocke, ki bodo s svojimi aktivnostmi zabavale vašega dojenčka in kasneje malčka. Poleg tega spodbuja koordinacijo rok in oči, razvoj spretnosti veščin uporabe rok so kocke opremljene s številkami. Modne mehke, zabavne in poučne Little Dutch igrače za dojenčke so ravno prav okrašene, da polepšajo interier vsake otroške sobe. Okraski pa niso samo za to ampak bodo otroške roke z njihovo pomočjo odkrile tudi očarljive taktilne našitke in ogledalo sredi sončka v katerem se bo vaš sonček z veseljem opazoval.

Zložite, stisnite in vrzite kocke. S tem očarljivim kompletom mehkih kock za aktivnost poskrbite, da bo igra na trebuščku  prijetna in zabavna. Oblikovane so z uspelo estetiko po navdihu travniškega prizora.. Komplet vključuje 4 različne kocke. Vsaka je zasnovana tako, da spodbuja senzorično igro z vrsto nalepk, tekstur in barv za raziskovanje. Vaš malček lahko odkrije tudi ogledalo, zvonec in ropotujoč zvok.

Ne pozabite mehke aktivnostne kocke kombinirajte še z drugimi Little Dutch  igračami iz kolekcije Flowers & Butterflies za usklajen videz igralnice in pospešen razvoj otroka.

Podrobnosti igrače:

  • Starost od 0+ mesecev.
  • Dimenzije izdelka 17x17x8 cm.
  • Barva roza.
  • Zbirka Rože in metulji.
  • Vsebina paketa 4 mehke kocke.
  • Pralno v pralnem stroju št
  • Navodila za pranje ročno pranje na našitku.
  • Skladnost EN-71-1-2-3

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Mehke kocke Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.