Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Mehke kocke Sailors Bay

Little Dutch
19.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,95 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Mehke kocke Sailors Bay za prvo igranje in jadranje v Littl Dutch stilu!


4 mehke kocke Little Dutch Sailors Bay so zabavno oblikovana plišasta igrača za najmlajše. Priljubljene igrače za dojenčke iz mehkega pliša so posebej očarljivo in kakovostno izdelane, poleg tega pa znajo tudi zvoniti, ropotati in šelesteti! Zabavna senzorična igra z različnimi zvoki poskrbi za razvoj sluha in različnimi teksturami za razvoj dotika. Igrače za dojenčke in malčke Little Dutch izpolnjujejo vso funkcinalnost igrače za najmlajše in so razvojnemu obodbju primerne. Aktivnostne senzorične kocke za najmlajše raziskovalce senzorične igre zelo priporočamo od rojstva do drugega leta.

Raziskuj od rojstva dalje in poskrbi za top moden videz svoje otroške sobice.

Šifra izdelka: LD8616
EAN: 8713291886162

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Zabaven komplet plišaste igrače sestavljajo 4 mehke kocke, ki bodo s svojimi aktivnostmi zabavale vašega dojenčka in kasneje malčka. Poleg tega spodbuja koordinacijo rok in oči, razvoj spretnosti veščin uporabe rok so kocke opremljene s številkami. Modne mehke, zabavne in poučne Little Dutch igrače za dojenčke so ravno prav okrašene, da polepšajo interier vsake otroške sobe. Okraski pa niso samo za to ampak bodo otroške roke z njihovo pomočjo odkrile tudi očarljive taktilne našitke in ogledalo sredi sončka v katerem se bo vaš sonček z veseljem opazoval.

Zložite, stisnite in vrzite kocke. S tem očarljivim kompletom mehkih kock za aktivnost poskrbite, da bo igra na trebuščku  prijetna in zabavna. Oblikovane so z uspelo estetiko po navdihu pristanišča. Komplet vključuje 4 različne kocke. Vsaka je zasnovana tako, da spodbuja senzorično igro z vrsto nalepk, tekstur in barv za raziskovanje. Vaš malček lahko odkrije tudi ogledalo, zvonec in ropotujoč zvok.

Ne pozabite mehke aktivnostne kocke kombinirajte še z drugimi Little Dutch  igračami iz kolekcije Sailors Bay za usklajen videz igralnice in pospešen razvoj otroka.

Podrobnosti igrače:

  • Starost od 0+ mesecev
  • 4 mehke kocke.
  • Dimenzije izdelka 17x17x8 cm.
  • Barva modra.
  • Zbirka Sailors Bay.
  • Vsebina paketa
  • Pralno v pralnem stroju NE.
  • Navodila za pranje ročno pranje priložena.
  • Skladnost EN-71-1-2-3

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Mehke kocke Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.