Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Ninica Flowers & Butterflies

Little Dutch
10.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,95 €
Quick overview:

Little Dutch Ninica s priponko za dudo Flowers & Butterflies in plišastim ptičkom s senzoričnimi dodatki!


Ninica Little Dutch je tudi držalo za dudo, ki poskrbi za mehko in sladko počutje otroka, ko ta potrebuje tolažbo ali išče svojo dudo. Pred spanjem, pri odhodu k zdravniku, v vrtec ali ob vsakem dogodku, ki ga otrok zazna kot neugodje so Little Dutch ninice za otroke vedno pripravljene priskočiti na pomoč. Seveda tudi nobena otroška soba ni popolna brez tolažilne mehke krpice katero otrok rad mečka in stiska.

Priponka za dudo je mali ptiček in ninica za spanje in ninica za igranje. Ljubka mehka tkanina s senzoričnimi dodatki za igro je varna igrača, ki jo je dobro vedno imeti v bližini. Zaradi tega je idealna za darila za dojenčke in babyshower. Little Dutch ninica za dojenčka je oblečena v najnovejši potisk rožic in metuljev. Na njej je tudi plišasta igrača ljubek ptiček in nova mehka pridobitev ima tudi vozle, ki jih je enostavno prijeti in zabavne našitke za senzorično raziskovanje. Dojenčka spodbuja k raziskovanju in igri. Pomirja ga in mu pomaga, da zaspi. Poleg vsega tega lahko še na bombažno zanko ninice pritrdiš dudo ali grizalo.

Multi uporabne lastnosti odlične igrače za dojenčke in držala za dudo, jo delajo nujno za igro in razvoj od rojstva dalje.

Šifra izdelka: LD8702
EAN: 8713291887022

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

To je ljubeče nežna ninica z mehkim ptičkom in šumečimi dodatki za senzorični razvoj dojenčka! Mehka ninica za dojenčke z vedrim ptičkom v modni barvi in senzoričnimi dodatki je popolna za igro in malo telovadbe v otroški stajici ali na igralni podlogi. Različni našitki na mehki ljubkovalni igrači spodbujajo prva raziskovnanja s prstki in čutna zaznavanja. Zgodnje uvajanje ninice koristi senzorčnemu razvoju otroka, spodbuja razvoj fine motorike in veščin uporabe rok dojenčka. Mehak ptiček v nežno roza barvi je odličen za prijemanje in stiskanje, našitki z različnimi teksturami in oblikami poskrbijo za razvoj čutil dotika. Najboljše ninice za dojenčke so pravi mojstri igre, ki se spoznajo na vse kar potrebuje novorojenček, dojenček in malček. Z dobro ninico ob sebi, ima otrok vedno zvesto spremljevalko, ki mu je v tolažbo ob vsaki priložnosti. Mehkoba in prijetnost igrače, bosta ljubko ninico kaj hitro postavila na 1. mesto najljubših malih prijateljčkov.

Podrobnosti igrače:

 • Tolažilna in razvojna igrača visoke kakovosti Little Dutch se vedno izkaže kot odlično darilo za novorojenčka. Tudi vsak dojenček in malček bosta vesela takšne nove pridobitve, ki jo bosta z rada sprejela in dolgo uporabljala. Popolna otroška ninica je tudi popolno darilo za babyshower.
 • Kakovostne ninice za dojenčke Little Dutch so ljubke igrače za dojenčke, ki rade poskrbijo za razvoj, tolažbo in igro najmlajših. Preproste so za vzdrževanje in jih lahko operemo kar v pralnem stroju.
 • Dimenzije izdelka 35x33x4 cm.
 • Barva roza.
 • Zbirka rože in metulji.
 • Vsebina pakiranja 1 kos.
 • Držalo za dudo / priponka za dudo.
 • Pralno v pralnem stroju Da.
 • Navodila za pranje Pralni stroj: 30 stopinj.
 • Varnost; Skladnost EN-71-1-2-3.
 • Starost 0+

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Ninica Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.