ZIMSKA AKCIJA DO -40% DO 31.1.2021

Več pogledov

LITTLE DUTCH Otroška kuhinja

Na zalogi

99,95 € Cena:
99,95  Cena:
Quick overview:

Otroška kuhinja Little Dutch se imenitno prilega v vsako otroško in dnevno sobo!


Idealna otroška kuhinja Little Dutch je dobro opremljena in se lepo poda v vsak bivalni prostor. Mala lesena nizozemska kuhinjica v modni Mint barvi je izdelana iz lesa novozelandskega bora in oblikovana po znanem Little Dutch konceptu.


Hitro za štedilnik, čaka te kuharska avantura z otroško kuhinjo Little Dutch. Otroške kuhinje so idealne igrače za dobro pripravo otrok na resnično kuho. Saj bo ta po kakovostni igri vlog, kaj kmalu sledila v mamini in očkovi ta-pravi kuhinji!


Lesena otroška kuhinja Little Dutch je odlična igralna kuhinja za otroke, z osnovno postavitvijo vseh potrebnih elementov za igro vlog. V premišljeno izdelano leseno otroško kuhinjo je Little Dutch vgradil pečico z vratci, odstranljivo pomivalno korito, omarico z dvižnimi vratci, odlagalne police in obešalnik za kuhinjske pripomočke. Lesena solnica in poper, ima pa kuhinja tudi leseno uro, da bo vsak mali Chef vedel kako dolgo kaj kuha. Osnovna izvedba lesene otroške kuhinje ne zavzame veliko prostora in  je primerna za vsak prostor.

Vsak mali kuharski mojster se bo odlično počutil v leseni otroški kuhinji Little Dutch. Kuhalne plošče in pečica se vklapljajo z gumbi na klik, vgradni element se lepo odpira z dvižnimi vrati in priročno pomivalno korito je preprosto snemljivo. Pod koritom pa so še tri poličke za shranjevanje. In nad koritom je obešalnik za kuhinjske pripomočke. Perfekt!

Lepo oblikovane otroške kuhinje Little Dutch so izdelane po principu filozofije Waldorf in Montessori. Otroke spodbujajo k samostojnemu odkrivanju kreativne igre, ki dejansko deluje v resničnem svetu. 

Z leseno otroško kuhinjo bo igra vlog dobila pomemben prostor v vsakem domu in novi mali šefi kuhinje bodo zlahka nahranili vse lačne medvedke, punčke ali dinozavre. Seveda pa bo kljub vsej lačni druščini tudi za očka in mamico ostal kakšen priboljšek.

Kompaktna otroška kuhinja za velik vtis tudi v manjših igralnih prostorih!

Šifra izdelka: LD4433

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Zabavna igra vlog pripravlja otroka na resnično življenje in kakovostne Little Dutch otroške kuhinje so ravo prava igrača za to. Kompaktna lesena otroška kuhinja se lepo prilega v vsak prostor in omogoča kakovostno igro kuharskih vlog kjerkoli. Novozelandski bor, mint barva in 10 igralnih kosov: poper, sol, 2 posodi, rokavica, 3 kuhinjski pripomočki, ura in pečica s steno, korito in police. Velikost 88 x 59 x 28 cm. 

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Otroška kuhinja

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.

ZA OTROKA
LE NAJBOLJE

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti.

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

V 30 dneh nam pošljite izdelek.
Mi vam vrnemo denar.