Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Otroška kuhinja

Little Dutch
101.9575 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 119,95 €

Akcijska cena 101,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 101,96 €
Quick overview:

Little Dutch kuhinja je odlično opremljena za velike podvige malih kuharskih šefov!


Kompaktna lesena otroška Little Dutch kuhinja se bo dobro znašla v vsakem prostoru kjerkoli jo želimo imeti. Modno dizajnirana, funkcionalna in trdno izdelana  bo okrasila vsak prostor in obogatila igro v njem. Lesena nizozemska kuhinja za otroke je v priljubljeni Mint barvi in izdelana iz lesa novozelandskega bora. Oblikovana je po znanem Little Dutch konceptu, ki osvaja vedno več ljubiteljev kakovostnih lesenih igrač.


Hitro za štedilnik, čaka te kuharska avantura z otroško kuhinjo Little Dutch. Otroške kuhinje so idealne igrače za dobro pripravo otrok na resnično kuho. Saj bo ta po kakovostni igri vlog, kaj kmalu sledila v mamini in očkovi ta-pravi kuhinji!


Dodatki za otroško kuhinjo Little Dutch so domiselno oblikovani in odlična kuhinja ima vse potrebne elemente za igro vlog. V premišljeno izdelano leseno otroško kuhinjo je Little Dutch vgradil pečico z vratci, odstranljivo pomivalno korito, omarico z dvižnimi vratci, odlagalne police in obešalnik za kuhinjske pripomočke. Lesena solnica in poper, ima pa kuhinja tudi leseno uro, da bo vsak mali Chef vedel kako dolgo kaj kuha. Osnovna izvedba otroške kuhinje ne zavzame veliko prostora in  je primerna za vsak prostor.

Vsak mali kuharski mojster se bo odlično počutil v leseni otroški kuhinji Little Dutch. Kuhalne plošče in pečica se vklapljajo z gumbi na klik, vgradni element se lepo odpira z dvižnimi vrati in priročno pomivalno korito je preprosto snemljivo. Pod koritom pa so še tri poličke za shranjevanje. In nad koritom je obešalnik za kuhinjske pripomočke. Perfekt!

Lepo oblikovane otroške kuhinje Little Dutch so izdelane po principu filozofije Waldorf in Montessori. Otroke spodbujajo k samostojnemu odkrivanju kreativne igre, ki dejansko deluje v resničnem svetu. 

Z leseno otroško kuhinjo igra vlog dobi pomemben prostor v vsakem domu in novi mali šefi kuhinje bodo zlahka nahranili vse lačne medvedke, punčke ali dinozavre. Seveda pa bo kljub vsej lačni druščini tudi za očka in mamico ostal kakšen priboljšek.

Kompaktna otroška kuhinja za velik vtis tudi v manjših igralnih prostorih!

Šifra izdelka: LD7088
EAN: 8713291916616

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Zabavna igra vlog pripravlja otroka na resnično življenje in kakovostna Little Dutch kuhinja je ravno prava igrača za to. Kompaktna lesena otroška kuhinja se lepo prilega v vsak prostor in omogoča kakovostno igro kuharskih vlog kjerkoli. Novozelandski bor, mint barva in 10 igralnih kosov: poper, sol, 2 posodi, rokavica, 3 kuhinjski pripomočki, ura in pečica s steno, korito in police. Velikost 88 x 59 x 28 cm. 

Dodatne informacije

ProizvajalecLittle Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Otroška kuhinja

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.