Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Otroška kuhinja Mini

Little Dutch
33.9575 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 39,95 €

Akcijska cena 33,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 33,96 €
Quick overview:

Little Dutch kuhinja je odlično opremljena za velike podvige malih kuharskih šefov od 2. leta dalje!


Dajmo kuhati kjerkoli in kadarkoli z ljubko oblikovano leseno otroško kuhinjo Little Dutch! Lesena mini otroška kuhinja se lahko postavi na katerokoli ravno površino, ki jo spremeniš v kuhalno površino! Malček že od 2. leta dalje vam bo vsem z veseljem pripravil večerjo na svojem štedilniku. Na voljo sta lonec in ponev za pripravo najokusnejših, domiselno sestavljenih menijev. Na voljo je celo malo korito za pomivanje posode, dve lopatici in nujne stvari za začinjanje vsakega obroka - posodici za sol in poper. Little Dutch Mini je ljubka mala kuhinja, zložljiva za enostavno prenašanje in v sebi hrani vse dodatke za otroško kuhinjo.

Kompaktna lesena otroška Little Dutch kuhinja se bo dobro znašla v vsakem prostoru kjerkoli jo želimo imeti. Modno dizajnirana, funkcionalna in trdno izdelana  bo okrasila vsak prostor in obogatila igro v njem. Lesena nizozemska kuhinja za otroke je v priljubljenih Little Dutch barvah in kakovostno izdelana. Oblikovana je po znanem Little Dutch konceptu, ki osvaja vedno več ljubiteljev kakovostnih lesenih igrač.

Kompaktna otroška kuhinja Little Dutch Mini za velik vtis tudi v manjših igralnih prostorih in igro vlog od 2. leta dalje!

Šifra izdelka: LD7065
EAN: 8713291770652

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Hitro za štedilnik, čaka te kuharska avantura z otroško kuhinjo Little Dutch. Otroške kuhinje so idealne igrače za dobro pripravo otrok na resnično kuho. Saj bo ta po kakovostni igri vlog, kaj kmalu sledila v mamini in očkovi ta-pravi kuhinji! Dodatki za otroško kuhinjo Little Dutch so domiselno oblikovani in odlična kuhinja ima vse potrebne elemente za igro vlog. Vsak mali kuharski mojster se bo odlično počutil v leseni otroški kuhinji Little Dutch.

Lepo oblikovane otroške kuhinje Little Dutch so izdelane po principu filozofije Waldorf in Montessori. Otroke spodbujajo k samostojnemu odkrivanju kreativne igre, ki dejansko deluje v resničnem svetu.  Z leseno otroško kuhinjo igra vlog dobi pomemben prostor v vsakem domu in novi mali šefi kuhinje bodo zlahka nahranili vse lačne medvedke, punčke ali dinozavre. Seveda pa bo kljub vsej lačni druščini tudi za očka in mamico ostal kakšen priboljšek.

Zabavna igra vlog pripravlja otroka na resnično življenje in kakovostna Little Dutch kuhinja je ravno prava igrača za to. Kompaktna lesena otroška kuhinja se lepo prilega v vsak prostor in omogoča kakovostno igro kuharskih vlog kjerkoli. Velikost 30 x 26,5 x 27,5 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Otroška kuhinja Mini

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.