Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Otroški aparat za kavo

Little Dutch
24.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,95 €
Quick overview:

Mmm kako diši, mami otroški aparat za kavo Little Dutch mi kupi!


Dobra skodelica espressa se vedno prileže! Otroci radi počnejo to kar počnejo odrasli. Kot recimo skuhati skodelico dobre kave in z little Dutch otroški aparatom za kavo počnemo ravno to! Lesen otroški kavni aparat je seveda perfekten dodatek za vsako otroško kuhinjo! 

Modna mint barva in modno oblikovanega otroškega aparata za kavo Little Dutch sta popolna. Lesena igrača za kuhanje kave ime dodani še dve skodelici, dve žličkl in dve kavni kapsuli z dvema razliučnima okusoma.

Tako da nič čakat, hitro za mamo in očka kavico skuhat. Set z lesenim otroškim aparatom za kuhanje kave se seveda popolnima ujame z leseno kuhinjo Little Dutch. Tudi lesen toaster se bo zelo dobro vključil v leseno otroško kuhinjo s kavnim aparatom.

Torej kaj želite, lungo, cappuccino latte macchiato, coffee ali espresso? Naj zadiši po kavi vsaka otroška kuhinja!

Šifra izdelka: LD7081
EAN: 8713291770812

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroški kavni aparat iz Little Dutch kolekcije lesenih igrač Adventure Mint je pripravljen za pripravo najboljših kavnih napitkov. Lesen kavni aparat, 2 žličke, 2 šalčke in 2 kapsule z okusi bodo poskrbeli za ekpresno pripravo dišeče kavice. Igra vlog v otroški leseni kuhinji bo zablestela še bolj in zadovoljni otroci bodo imeli še bolj kreativno igro in delo v svoji priljubljeni kuhinji.

Adventure Mint kolekcija lesenih igrač Little Dutch je izdelana iz  MDF materiala (panel, okvir, posoda), lepljen les (bazna plošča, ročaj), les čajevca (žličke, skodelice, kapsule), izpolnjuje EN-71-1-2-3 evropski varnostni standard in je poplnoma varna za igro. Otroški set za kuhanje kave je sestavljen iz 9 kosov in je primeren za igro otrok od 3. leta dalje.

Opozorila! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let! Možnost zadušitve z majhnimi deli!

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Otroški aparat za kavo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.