Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Otroški nahrbtnik Sailors Bay

Little Dutch
19.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

19,95 €
Quick overview:

Jaz sem ergonomično oblikovan in eco-friendly otroški nahrbtnik Little Dutch Sailors Bay! Z njim boste tudi vi prijazni do svojega otroka in okolja!


Očarljivi otroški nahrbtniki iz eco-friendly linije Little Dutch so poleg tega, da so modni in funkcionalni tudi zelo ekološki. Vsak nahrbtnik je izdelan iz 10-ih recikliranih prehrambenih plastenk.

Kompakten in ergonomičen nahrbtnik za vrtec Little Dutch Sailors Bay krasi čudovit potisk ladjic. Nastavljive naramnice se se še dodatno zapenjajo z oprsnim paskom in nahrbtnik ostane vedno tam kjer mora, na hrbtu. Ne glede na to kako je otrok aktiven in živahen ali kaj prenaša v nahrbtniku, bo ta nemoteče ostal nemoteče in udobno oprtan na otroškem hrbtu.

Ne glede na to ali potrebujete otroški nahrbtnik za prosti čas, vrtec, družinski obisk ali celo za prve šolske avanture se bo Sailors Bay izkazal za čisto pravo izbiro. Na notranji strani otroškega nahrbtnika boste našli dva elastična trakova, ki bosta poskrbela, da bodo flaške ostale na svojem mestu in se ne bo vsebina razlivala. Na sprednji strani je priročen žep in v notranjosti še en dodaten predel za hrambo umetniških kreacij otroka. Na posebnem všitku vpišemo ime in naslov malega lastnika nahrbtnika.

Moden dizajn, očarljiv potisk in drobni dodatki za še lepši izgled otroškega nahrbtnika Little Dutch Sailors Bay so prepričljivi za oči. Funkcionalnost in uporabnost pa boste prepričala vsakogar, ki porebuje nahrbtnik za otroka. Če dodamo še to, da je okolju prijazen je izbira takoj jasna.

Šifra izdelka: LD4943
EAN: 8713291449435

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Little Dutch kolekcija nahrbtnikov za najmlajše je izdelana s še posebno pozornostjo do okolja in otrok, ki rastejo v njem. Eco-friendly izdelava okolju prijaznih nahrbtnikov iz recikliranih PET plastenk, njihova vsestranska uporabnost in privlačno oblikovanje so zagotovilo za odličen nakup.

Otroški nahrbtniki Little Dutch z otroci, k jih nosijo so zagotovo enih najbolj 'kul' v mestu! Nizozemski izdelovalec izdelkov za otroke in igrač je poskrbel za kolekcije polne prikupnih trendovskih oblik. ki sledijo modnemu dogajanju, željam otrok in mamic. Otroški nahrbtniki za vrtec, obisk k babici ali na izlet? Velikosti in prilagojenost otroških nahrbtnikov različni uporabi, jih dela primerne za vsak dan in vsako priložnost. Nahrbtniki so izdelani iz kakovostnih in udobnih materialov. S premišljenim oblikovanjem otroških nahrbtnikov Little Dutch vedno sledi trendom in poskrbi za sodoben videz svojih izdelkov in seveda otrok.

Material: 100% recikliran poliester iz PET plastenk (10 plastenk za 1 nahrbtnik). Velikost: 29 x 22,5 x 12 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Otroški nahrbtnik Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.