Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Povijalna plenica Little Pink Flowers 120x120

Little Dutch
25.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

25,95 €
Quick overview:

Little Dutch povijalna plenica Little Pink Flowers 120 x 120 cm je nežna kot puhek in odlična za male rožice od rojstva dalje.


Povijalna plenica Little Pink Flowers je super mehka, 120 x 120 cm velika tetra plenica z ljubkim potiskom rožic. Zelo vpojen 100% Oeko-Tex bombaž je prava izbira za nežno razvanjanje in nego otroka od rojstva dalje. Mehko bombažno tkanje prikupne tetra pleničke se ponaša z zelo visoko vpojno sposobnostjo. Zato je ta Little Dutch tetra plenica poleg za povijanje idealna tudi za sušenje otroka po kopanju. Zelo se obnese kot mehka in udobna prevleka za previjalno podlogo in med podiranjem kupčka skorajda ne moreš brez nje.

Visoka kakovost bombažne plenice LIttle Dutch, njena uporabnosti in zelo moden videz jo delajo za must-have med velikimi tetra plenicami. Ljubka plenica bo vedno zelo lepo darilo za novorojenčka, dojenčka in mamico. Tudi babyshower seveda! 

Vsaka mama želi za svojega otroka ustvariti varno zavetje polno topline in ljubezni. Enjoy The Little Things - Little Dutch!

Šifra izdelka: 50421550
EAN: 8720168536808

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOST + PREDNOSTI IZDELKA 

Povijalne plenice Little Dutch so v bistvu velike tetra plenice s katerimi se nega dojenčka lahko prične že v porodnišnici. Za povijanje novorojenčka ali dojenčka potrebuješ veliko bombažno 'krpo' ali 'ruto', ki danes sliši na ime povijalna plenica. Na prvi pogled je videti povijane novorojenčka ali dojenčka s povijalno plenico malce zapleteno, a temu ni tako. Tehnike povijanja te lahko hitro nauči vsaka babica v porodnišnici, pa tudi tvoja mama in babica doma. Uporabljajo se lahko tudi kot plenice za široko povijanje.

Pleničke Little Dutch Swaddles 120 x 120 Sailors Bay Blue so mehke kot puhek in izdelane iz zelo vpojnega 100% Oeko-Tex bombaža.  Velike tetra plenice v nežno modri barvi in s potiskom ladjic so prava izbira za vaše velike male mornarčke. Zaradi svoje velikosti 120 x 120 cm so to tudi idealne tetra plenice za swaddling povijanje dojenčka. To je povijanje v štruco ali štručkanje. Little Dutch velike tetra plenice z atraktivnim in modnim potiskom Sailors Blue Bay so prava izbira, ki te s puhasto mehkobo vedno znova navduši! Ko spoznaš kakovost Little Dutch tetra pleničke se ne boš več spraševal-a kaj je odlična povijalna plenica.

Najbolj priljubljena dimenzija velike tetra plenice je 120 x 120 cm. To je idealna velikost plenice za povijanje otroka vse od rojstva pa do 6. meseca starosti. Swaddling uporaba super mehke in velike tetra plenice s potiskom Little Dutch hitro postane del vsakdanje ljubeče nege dojenčka. Mali junaček se bo v tesnem objemu svoje mehke pleničke, ki lahko služi tudi kot tanka odejica zagotovo zelo dobro počutil.

Velika tetra plenica z modnim potiskom je dobra podloga za ležanje in v vozičku nudi dojenčku zaščito pred soncem ali mrazom.

Podrobnosti velike tetra plenice s potiskom Little Dutch:

  • Dimenzije plenice 120x120 cm.
  • Material 100% Oeko-Tex Bombaž.
  • Barva Little Dutch Pink.
  • Design Litle Pin Flowers.
  • Vsebina pakiranja 1 x plenička.
  • Pralno v pralnem stroju.
  • Stojno pranje pri 30 °C, ne sme se kemično čistiti in uporabljajte belila.
  • Ni primerno za sušenje v sušilnem stroju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Povijalna plenica Little Pink Flowers 120x120

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.