Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Prenosna previjalna podloga Flowers & Butterflies

Little Dutch
21.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

21,95 €
Quick overview:

Prenosna previjalna podloga Little Dutch Flowers & Butterflies za mehko in modno previjanje dojenčka in malčka, kadarkoli in kjerkoli!


Prenosna previjalna podloga Little Dutch Flowers & Butterflies je prva prijateljica mami in otroku na poti, na počitnicah, pri družini in prijateljih. S kompaktno previjalno podlogo Little Dutch iz super mehkega 100% Oeko-Tek bombaža, v velikosti 70x36 cm, lahko svojega dojenčka in malčka preoblečete ali oblečete kjer koli. V notranjosti podloge Flowers & Butterflies so priročni žepi za shranjevanje plenic in otroških robčkov. Poleg tega jo je enostavno zložiti in enostavno za prenašati ali spraviti v torbo. Podloga je napolnjen z mehkim polnilom iz vlaken, tako da bo otroku zelo udobno med previjanjem. 

Šifra izdelka: 40221450
EAN: 8720168535979

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Flowers & Butterflies je nežno roza, močno modna in popolnoma prenosna previjalna podloga z mehkim polnilom za komfort previjanja kjerkoli! Flowers & Butterflies za odličen videz in mehko polnilo za čisti užitek previjanja doma na počitnicah ali na potepu. Vsak dojenček in mama bosta zadovoljno ugotovila kako priročna in udobna je prenosna podloga za previjanje Little Dutch.

Funkcionalna torbica v katero se zloži je popolna za prenašanje in previjanje na potepu, obisku ali dopustu. Tudi kot previjalna podloga za na pralni stroj ali posteljo doma nam bo prišla prav. Zložljiva, pralna in mehka previjalna blazina Little Dutch. Notranjost modno oblikovane previjalne podloge je polnjena z mehkimi vlakni. Previjanje in preoblačenje dojenčka je tako udobno na vsaki podlagi.

Zakaj imamo radi Little Dutch previjalno podlogo Flowers & Butterflies?

Na poti, počitnicah, družinskem obisku ali pri prijateljih bosta dojenček in njegova mama vedno videti prav dobro s previjalno torbico Little Dutch Flowers & Butterflies. Preprosto zložljivo previjalno podlogo zlahka nosimo naokoli ali jo mimogrede spravimo v katerikoli torbo. Odličen pripomoček za nego dojenčka bo poskrbel za previjanjem in preoblačenje v stilu!

Podrobnosti previjalne podloge Little Dutch:

  • Mere 70x36
  • Material 100% bombaž.
  • Notranja tkanina/polnilo 100% sintetična vlakna.
  • Oznaka Oeko-Tex.
  • Barva LD Pink.
  • Zbirka Flowers & Butterflies.
  • Vsebina embalaže 1 previjalna podloga.
  • Pralno v pralnem stroju.
  • Navodila za vzdrževanje; Pranje pri 30 °C, ne kemično čistiti, ne uporabljajte belila.

Kot funkcionalen dodatek prenosne previjalne podloge Little Pink Flowers so dodani še priročni žepki za shranjevanje plenic in robčkov. Enostavno zložljiva v priročno torbico je mehka previjalna blazina vedno pripravljena za na pot, previjanje in preoblačenje malega živahneža. Vsaka urbana mama bo s trendi dizajnirano previjalno torbico videti prav dobro opremljena kjerkoli bo poskrbela za nego dojenčka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Prenosna previjalna podloga Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.