Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Prenosna previjalna podloga Little Pink Flowers

Little Dutch
18.6575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 21,95 €

Akcijska cena 18,66 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 18,66 €
Quick overview:

Prenosna previjalna podloga Little Pink Flowers je prava izbira za udobje previjanja tvoje rožice!


Prenosna previjalna podloga Little Dutch je funkcionalen in zvesti sopotnik dojenčka in mame na potepu, poti, na počitnicah, obisku pri družini in prijateljih. Nežno roza previjalna podloga iz 100% Oeko-Tex bombaža Little Dutch je velika 70 x 36 cm in zato tako priročna, da lahko svojega dojenčka ali malčka preoblečeš in oblečeš kjer koli si. V notranjosti previjalne podloge so priročni žepi za shranjevanje plenic in otroških robčkov. Poleg tega jo je enostavno zložiti, zato je to idealna podloga, smukne v vsako torbo kot za šalo in že ste pripravljeni na potep. Napolnjena je s posebnim polnilom iz mehkih vlaken, tako da je otroku vedno udobno med previjanjem.

Šifra izdelka: 40221550
EAN: 8720168536730

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Little Pink Flowers je nežno roza, močno modna in popolnoma prenosna previjalna podloga z mehkim polnilom za komfort previjanja kjerkoli! Pink Flowers za odličen videz in mehko polnilo za čisti užitek previjanja doma na počitnicah ali na potepu. Vsak dojenček in mama bosta zadovoljno ugotovila kako priročna in udobna je prenosna podloga za previjanje Little Dutch.

Funkcionalna  torbica v katero se zloži je popolna za prenašanje in previjanje na potepu, obisku ali dopustu. Tudi kot previjalna podloga za na pralni stroj ali posteljo doma nam bo prišla prav. Zložljiva, pralna in mehka previjalna blazina Little Dutch. Notranjost modno oblikovane previjalne podloge je polnjena z mehkimi vlakni. Previjanje in preoblačenje dojenčka je tako udobno na vsaki podlagi.

Zakaj imamo radi Little Dutch previjalno podlogo Little Pink Flowers?

Na poti, počitnicah, družinskem obisku ali pri prijateljih bosta dojenček in njegova mama vedno videti prav dobro s previjalno torbico Little Dutch Sailors Blue Bay. Preprosto zložljivo previjalno podlogo zlahka nosimo naokoli ali jo mimogrede spravimo v katerikoli torbo. Odličen pripomoček za nego dojenčka bo poskrbel za previjanjem in preoblačenje v stilu!

Podrobnosti previjalne podloge Little Dutch:

  • Mere 70x36
  • Material 100% bombaž.
  • Notranja tkanina/polnilo 100% sintetična vlakna.
  • Oznaka Oeko-Tex.
  • Barva LD Pink.
  • Zbirka Little Pink Flowers.
  • Vsebina embalaže 1 previjalna podloga.
  • Pralno v pralnem stroju.
  • Navodila za vzdrževanje; Pranje pri 30 °C, ne kemično čistiti, ne uporabljajte belila.

Kot funkcionalen dodatek prenosne previjalne podloge Little Pink Flowers so dodani še priročni žepki za shranjevanje plenic in robčkov. Enostavno zložljiva v priročno torbico je mehka previjalna blazina vedno pripravljena za na pot, previjanje in preoblačenje malega živahneža. Vsaka urbana mama bo s trendi dizajnirano previjalno torbico videti prav dobro opremljena kjerkoli bo poskrbela za nego dojenčka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Kar priporočam jo
Napisal/-a Gordana
02. januar 2022 10.43.47 CET

Lepa je v živo še bolj. Kar priporočam jo!

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Prenosna previjalna podloga Little Pink Flowers

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.