Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Punčka iz blaga Sophia

Little Dutch
18.6575 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 21,95 €

Akcijska cena 18,66 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 18,66 €
Quick overview:

Čudovito mehke punčke iz blaga Little Dutch so nežne prijateljice deklicam od rojstva dalje! 


Zdravo, moje ime je Sophia sem ljubka punčka iz blaga in tvoja nova prijateljica! Z malo prikupno opico v eni roki in s tabo v drugi lahko skupaj doseževa kar želiva. Little Dutch punčke iz blaga so mehke ljubkovalne igrače primerne za igro že od rojstva dalje. Hitro postanejo zveste prijateljice, ki so otroku vedno v igrivo tolažbo in pomoč, ko je ta potrebna. Ne glede na to ali je potrebno malo tolažbe ali je čas za igro se najboljša prijateljica vedno izkaže. Kadarkoli in kjerkoli je potrebno, Sofia je tukaj!


Prikupna punčka iz blaga Sofia ima tudi malo nagajivo opico.


Sofia rada poseda skupaj v družbi s svojo najboljšo prijateljco in z malo opico, ki rada poskrbi za še več zabavne igre. Z njo klepeta, rada se vozi v vozičku za punčke in tudi pridruži kakšni imenitni čajanki. Predvsem pa se rada stiska in šepeta skrivnosti. Prikupna Little Dutch punčka Sofia iz blaga je prisrčno nežna in zvesta punčka na katero se v trenutku navežeš!


Nekoč preprosta punčka iz cunj danes prava modna trendovka.


Očarljivo oblečena v oranžno oblekico z belimi pikicami, roza pentljami v laseh in ljubkimi pegicami na obrazku je Sofia neubranljivo privlačna. Najraje od vsega se se druži s svojo novo najboljšo prijateljico in z njo igra! Mehka ljubkovalna igrača za punčke Sofia je prijazna in ljubeča. Rada poseda in klepeta, si deli skrivnosti in objemčke  s svojo zvesto prijateljico.


Kakovostne mehke igrače za punčke Little Dutch so pralne.


Oranžna oblekica z belimi pikami, prešiti zeleni copatki, roza nogavičke in pentljice in v laseh so dodatki, ki hitro navdušijo vsako deklico. Tudi mala opica se odlično poda k vsemu skupaj in da ne bo težav, če se vesela družbica med igro umaže, se vse zlahka opere. Kar v pralnem stroju in brez skrbi. Z ljubko mehko punčko Sofio iz Little Dutch kolekcije Andere si deklice še bolj popestrijo priljubljeno igro vlog. Mala punčka Sofia je velika kar 35 cm in bo takoj postala zvesta prijateljica, ki jo bo vesela vsaka deklica! Starost: 0+

Šifra izdelka: LD4526
EAN: 8713291445260

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Mala mehka punčka Sofia z opico je velika kar 35 cm!

Ljubka plišasta igrača punčka Sofia z igralnim dodatkom opico iz kolekcije Little Dutch Andere se odlično počuti v rokah svoje najboljše prijatejice. Zelo rada se odpelje tudi na sprehod v svojem vozičku. Little Dutch voziček za punčke je še prav posebej odličen in sprehod z njim bo res nekaj posebnega. Vedno zabavna igrača je primerna za igro že od rojstva dalje in se vedno izkaže, če potrebujete darila za punčke. Shranjena je v čudoviti darilni škatli in njen izgled je strašno prikupen.

Podrobnosti igrače:

  • Material 100% poliester - pliš.
  • Polnilo iz 100% poliestra.
  • Kolekcija Andere.
  • Velikost: 9 x 35 x 6 cm 
  • Pralno v pralnem stroju do 30°C
  • V škatli sta punčka in opica. 

Priljubljeni nizozemski Little Dutch izdeluje privlačne igrače visoke kakovosti. Elegantne barve in modne ilustracije so našle že veliko ljubiteljev, ki prisegajo na zabavne linije kakovostnih igrač in izdelkov za dojenčke, malčke in otorke. Vse igrače in izdelki so varni in skladni z evropskimi direktivami. Proizvajajo se na družbeno odgovoren način iz odgovorno izbranih materialov.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Punčka iz blaga Sophia

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.