Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Ropotuljica Bird

Little Dutch
9.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,95 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Ropotuljica Bird za zabavno ropotanje deklice od rojstva dalje!


Ropotuljica Little Dutch Bird za zabaven in nežen ropot, ki oznanja budno pozornost tudi vaše male ptičice. Naj se sliši ropotek iv drobni rokici z modno oblikovano ropotuljico ptičko Little Dutch. Mehka ropotulja je tudi nežna prva glasbena in plišasta igrača, ki rada potuje oziroma od posteljice za dojenčka, do zibelke, vozička, avtosedeža ali lupinice. Kjerkoli bo, se bo slišal prijeten ropotek treh lesenih kroglic v držalu ropotuljice. Ropotuljica za dojenčka z okroglim prozornim držalom po kateri potujejo tri kroglice je enostavna za prijeti, lepa za videti in prijetna za poslušati.

Zagrabi jo, zavrti in pretresi! Ta ropotuljica v obliki malega ptička je zabavna igrača, ki bo sprožila radovednost vašega otroka. Pobožaj rožnati žametna krila ali podrgni njen mehak trebušček. Prozoren obroček vsebuje 3 pisane majhne kroglice, ki začnejo ropotati, ko se vaša deklica igra s to zabavno igračo. Ropotuljica izboljša koordinacijo rok in oči ter spodbuja razvoj čutil dojenčka od rojstva dalje.

Šifra izdelka: LD8714
EAN: 8713291887145

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI ROPOTULJICE LITTLE DUTCH

Okrogel prozoren prstan s kroglicami na katerem je mehka plišasta igrača v podobi galeba je enostavno za prijem in je privlačna prva plišasta igrača in prvo otroško glasbilo. Igrače za dojenčke Little Dutch so zasnovana tako, da je dojenček z njo vedno zaposlen. Mehka ropotulja mu ponuja različne zabavne aktivnosti. Na prikupnem pobalinskem galebu z razprtimi krili, rumenim kljunčkom in mornarsko čepico je vse od lepo ilustriranih trakcev do pisanih majhnih vozličkov. Krila galeba z mečkanjem oddajajo zvoke šelestenja in kroglice v obroču ropotajo. Ko se dojenček igra s to zabavno senzorično in razvojno igračo razvija čutila vida, sluha, otipa.

Zakaj imamo radi Little Dutch igrače?

Modno oblikovane Little Dutch igrače so delo ustvarjalne ekipe, ki že več kot desetletje ustvarja igrače na povsem svoj in originalen način. Z inovativno oblikovanimi igračami jim je uspelo očarati mlade in moderne starše po vsem svetu. Igrače za dojenčke in malčke Little Dutch so zaradi posebnega dizajna, ki se povsem razlikuje od drugih proizvajalcev postale pravi hit! Široka izbira vsestransko oblikovanih igrač, ki so lepe, kakovostne in predvsem varne omogočajo veliko zabave otroku in polepšajo interier otroške sobe.

Podobnosti mropotuljice:

  • Dimenzije ropotuljice 14,5 x 10 x 3,5.
  • Barva LD roza.
  • Zbirka Rože in metulji.
  • Vsebina 1 ropotuljica.
  • Ni pralno v pralnem stroju. 
  • Kategorije izdelka: igrače za dojenčke, plišaste igrače, ropotuljice.
  • Darila za novorojenčke, dojenčke, babyshower.
  • Starost 0+

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Ropotuljica Bird

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.