Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Ropotuljica Sailors Bay Jack

Little Dutch
6.7575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 7,95 €

Akcijska cena 6,76 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 6,76 €
Quick overview:

Ropotuljiva galebček Jack zna piskati in ropotati!


Galeb Jack je ropotuljica in hkrati mehak pliško, ki se rad igra in zabava dojenčka. S svojim piskajočim in ropotajočim zvokom spodbuja razvoj sluha od rojstva dalje. Plišaste igrače za dojenčke Little Dutch so popolne prve igrače, s katero se lahko igrajo in zabavajo še malčki. Piskajoča ropotulja je oblečena v mekah pliš, ki je oblikovan tako, da ga mali prsti radi zagrabijo. Ropotuljica v notranjosti oddaja zabaven zvok, ko se otrok igra z galebčkom Jackom. Otroški smeh je zagotovljen! Piskajoča igrača se rada pridružie drugim igračam in izdelkom iz Little Dutch kolekcije Sailors Bay. Galebček Jack nežno zvončklja in Little Dutch ropotuljice so prijetne prve glasbene igrače. Imajo ljubek zvok in nežen dotik. A to še ni vse! Morski plišasti ptiček je oblikovan tako, da spodbudi radovedne prstke k raziskovanju. Seveda bodo tudi mala ušeska ves čas navdušena. 


Ropotulja Little Dutch Sailors Bay Jack je pravi sopotnik malemu mornarčku na njegovi poti razvoja.


Jack je šik in pobalinski galebček bo veselo ropotal fantkom ali pa tudi punčkam. Hitro lahko postane tudi najljubša igrača malim radovednežem in raziskovalni igri ne bo konca. Srčkana igrača za najmlajše se bo odlično izkazala od rojstva dalje in mali morski nastopač bo hitro našel svoje stalno mesto v drobnih ročicah. Ljubkovalna in prijetna igrača za razvajanje čutov dojenčka je prisrčno oblikovana in kar nemoremo se ji upreti.


Ropotuljica za dojenčka naj bo ena prvih razvojnih igrač.


Kar položite prikupno mehko ropotuljo otroku in glejte kako dobro sta videti skupaj. In kako lepo cinglja! Seveda ima ropotuljica za dojenčka tudi resno delo. Razvija koordinacijo oko-roka, spodbuja razvoj čutil sluha in fino motoriko. Igrača za razvoj čutil sluha in dotika Kit rada poskrbi za prve zabavne urice igre in zgodnji razvoj. Dojenčka spodbuja h gibanju, mu vzbuja pozornost in zanimanje za okolico, ki ga obdaja.


Priporočena starost 0+

Šifra izdelka: LD8601
EAN: 8713291886018

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Domiselno oblikovana, preprosta in zabavna ropotuljica Galeb Jack je prvo pravo malo glasbilo za najmlajše, ki bo takoj navdušilo radovedna ušeska dojenčkov. Prikupna Little Dutch zvočna igrača je mini glasbilce, ki ponuja dojenčku obilo prve zvočne zabave. Mala plišasta igrača rada poskrbi za zgodnji razvoj čutil sluha a to še ni vse. Med prijemanjem in obračanjem ljubko oblikovane ropotuljice dojenček vadi prve veščine uporabe rok in mehak igralni dodatek na zgornjem delu je odličen za senzoričen razvoj čutil dotika. Listki in vrvice so kot kot nalašč za prva raziskovanja s prstki.

Odlična ideja za darilo, ki se vedno odlično obnese. Potrebuješ igračo za svojega otroka, greš na obisk ali pričakuješ baby Shower? Z Little Dutch ropotuljo Sailors Bay Jack si vedno in povsod chic.


Podrobnosti igrače:

  • Material tekstil.
  • Kolekcija Sailors Bay.
  • Odlično za osebni, socialni, čustveni in telesni razvoj.
  • Specifikacije izdelka dimenzije (DxŠxV cm) 7x10,5x17,5 cm.
  • Materiali Poliester Barva LD Blue.
  • Varna igrača ustreza EU Compliance EN-71-1-2-3.
  • Priporočena starost za igro 0+

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Ropotuljica Sailors Bay Jack

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.