Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Ropotuljica Wild Flowers

Little Dutch
7.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

7,95 €
Quick overview:

Ste za igrivo zvončkljanje in kotaljenje imentne lesene ropotuljice Wild Flowers?


Ljubka ropotuljica se kotali in kotali in njeno prijetno ropotanje med kotaljenjem ves čas lepo zveni. Lepo izdelana lesena igrača je privlačna in dojenčki jo radi preganjajo, grabijo in stresajo. 

Dobro oblikovana ropotuljica za dojenčka iz Little Dutch linije lesenih ropotuljic je sestavljena iz štirih lesenih palic, ki so zanimivo vpete med dva koleščka. Ropotulja predstavlja kotalečo se kletkico v kateri je ujeta žogica z zabavnim zvončkom. Ta se med kotaljenjem veselo oglaša in spodbuja otroka k igri. 

Radoveden dojenček in malček bosta z veseljem raziskovalo zabavno leseno reč, ki cinglja in se kotali naokoli. Palice ropotuljice so primerne debeline za male prste in omogočajo preprost prijem. Zabavna kroglica ujeta v leseni kletki ropotuljico dela še posebej zabavno in izzivalno. Le kako bi jo lahko prijel ali celo vzel ven?

Vedno zabavne senzorične igrače ropotuljice so tudi prva otroška glasbila, ki poskrbijo za zgodnji razvoj čutil sluha. Stresanje z ropotuljico je dobra vaja za razvoj motorike in učenje učinka vzrok-posledica. Ker se zabavna ropotulja rada kotali in vrti, daje še posebej dobro vzpodbudo za plazenje. Iga z njo dobro vpliva na razvoj koordinacije oko-roka.

Prikupen Little Dutch design, bukov les in kakovostna izdelava hitro navdušijo vsakogar, zato se bo imenitno oblikovana lesena igrača vedno zelo izkazala kot odlično darilo.

Priporočena starost 3m+

Šifra izdelka: LD7009
EAN: 8713291770096

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Odlična lesena igrača za zgodnji razvoj čutil sluha in fine motorike spravlja otroka v gibanje in mu vzbudi zanimanje za okolico. Kakovostno izdelano ropotuljico iz bukovega lesa je Little Dutch dizajniral posebej za igro z malimi prstki in dodal funkcijo kotaljenja za dodatno motivacijo otroka h gibanju. 

Zabavna kroglica ujeta v kletki ropotuljice daje še poseben izziv in omogoča različčne načine igre. Poleg stresanja in prijemanja omogoča ropotuljica zabavno kotaljenje in cingljanje 'all the way'. 

Podrobnosti igrače:

  • Starost 3m+
  • Dimenzije 7 x 7 x 7,5 cm
  • Material bukov les, les
  • Barva na vodni osnovi
  • Kolekcija Ocean
  • Varna igrača je skladna z EU uredbo REACH in direktivo EN-71

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Ropotuljica Wild Flowers

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.