Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Sestavljanka za otroke Sailors Bay

Little Dutch
11.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,95 €
Quick overview:

Sestavljanka za otroke 6 v 1 Little Dutch Sailors Bay, ima kar 6 sestavljank, ki jih bo vesel vsak mornarček od 2. leta dalje!


Sestavljanka za otroke Sailors Bay ponuja malim mornarjem vse od jadrnice do galeba. Skupaj 6 izzivov sestavljanja puzzle Little Dutch v različno velikih setavljankah bo dovolj za velko zabave in razvoja od 2. leta dalje. 6 sestavljank v enem kompletu bo poskrbelo, da bo vaš malček  vsakič polno zaposlen. Puzzle Little Dutch so odlične izobraževalne igrače za otroke saj izboljšujejo fino motorične sposobnosti otroka, koordinacijo oko-roka in razvijajo osnovne miselne spretnosti, kot so reševanje problemov, prepoznavanje oblik in vadijo potrpežljivost otroka. Vse puzzle sestavljanke so lepo ilustrirane in imajo 3, 4 ali 5 kosov puzzle. Narejene so iz trdnega in trpežnega kartona. Vsak kos sestavljanke je popolne oblike in velikosti za prijem male roke.

Priporočljivo za igro in razvoj otroka od 2. leta dalje.

Šifra izdelka: LD4761
EAN: 8713291447615

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI SESTAVLJANKE LITTLE DUTCH 6 v 1.

Kar 6 ljubkih kosov Little Dutch puzzle sestavljanke za sestavljane po velikosti in sposobnosti dobiš v eni škatli! Mali galeb in prijatelji stanujejo v bmorskem mestu. Sestavljajte puzzle sestavljanko Little Dutch in jih vse spoznajte. Sailors Bay sestavljanka za otroke je oblikovana tako vešče, da omogoča otroku postopen napredek v učenju reševanja ugank sestavljanja. 6 sestavljank za 6 stopenj težavnosti bo poskrbelo za ravno pravi izziv otroku. Otroci imajo radi izzive in z Little Dutch puzzle sestavljanko jih dobijo kar 6, ki bodo poskrbeli za postopen napredek v reševanju puzzle in fine motorike. Igrajte se sestavljanja puzzle, rešujte uganke in se razigrajte tudi vi. Sproščujoča igra s sestavljanko je odlična telovadna vaja za razgibavanje sivih celic. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje.

Podrobnosti puzzle sestavljanke:

  • Najmanjša starost 2+ leti.
  • Dimenzije izdelka 21,5x21,5x5,5 cm.
  • Barva Večbarvna.
  • Zbirka Sailors Bay.
  • Skladnost EN-71-1-2-3.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Sestavljanka za otroke Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.