Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Slinček Pure Pink Blush rutica

Little Dutch
8.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,95 €
Quick overview:

Little Dutch Slinček Pure Pink Blush je zelo mehka in imenitna rutica za dojenčka in malčka!


Little Dutch slinček Pure Pink Blush je nepogrešljiva rutica za dojenčka, izdelana iz zelo mehkega iz 100% Oeko-Tex bombaža. Med izraščanjem zobkov bo zelo elegntno oblikovan bandana slinček poskrbel za odvcečno slino in imenitnem videz dojenčka. Podložen bandana bib slinček ima tudi dva neta za enostavno nameščanje. Enostaven je tudi za vzdrževanje, saj 22x6 cm veliko bandana rutico po uporabi opereš v pralnem stroju. Pure Pink Blush barva je idealna za modno kombiniranje z drugimi layette kosi opreme za nego dojenčka.

Šifra izdelka: 50130151
EAN: 8720168536419

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Nepogrešljiv Little Dutch slinček in imeniten moden dodatek za fantke in punčke od rojstva dalje! Slinjenje dojenčka je nekaj čemur se ne more izogniti. Lahko pa otroka opremimo z odličnim slinčkom Little Dutch, ki bo poskrbel za odvečno slino in poskrbel za imeniten videz. Vellika vpojnost materiala in preprosto nameščanje dobro odigrata svoji vlogi in slinček rutka je prava izbira za vsako priložnost. Moden bandana slinček bo poskrbel za hranjenje, nego ali slinjenje v stilu kot se spodobi!

Little Dutch bombažna rutica je slinček za dojenčke in malčke izdelan iz kakovostnega 100% Oeko-Tex bombaža. Preprosto se namesti, dobro zaščiti in lepo izgleda na dojenčku ali malčku. Prikupna Little Dutch rutica slinček ima atraktiven izgled v modni barvi, ki se bo dobro ujela z različnimi kosi oblačil in dodatkov za dojenčka. Priročne Little Dutch otroške rutice slinček so praktične in zelo uporabe. To je zelo priročen slinček za hranjenje in odličen za nov moden izgled dojenčka ali malčka!

Zakaj imamo radi Little Dutch Bandana bibs rutice za dojenčke in malčke?

Modno oblikovana Bandana bib Little Dutch je odlična zaščita za male jedce in slinavčke. Dojenčki in malčki, ki so še nevešči rokovanja s hrano ga nujno potrebujejo. So prava izbira in nujni tudi med rastjo zobkov, ko dojenčku nagaja slina! Skrbno izdelani bombažni slinčki so iz kakovostnega 100% bombaža, zelo uporabni, preprosti za nameščanje in vzdrževanje. Peremo jih na 30°C in vroča voda zlahka spere madeže s slinčkov. Praktično zapiranje slinčka z netki na hrbtni strani zagotavlja, da ga otrok ne more sneti kar tako. Mamici pa omogoča preprosto nameščanje in odstranjevanje Kakovostni in skrbno oblikovani izdelki Little Dutch so odlični za dojenčke in malčke. Preprosto bodo poskrbeli, da oblačila otroka ne bodo okrašena s hrano ali s slino. Ustvarjalni malčki izkoristijo vsako priložnost za ustvarjanje, ne glede na to ali rišejo z barvicami ali s hrano. Modna in trendy linija bandana slinčkov omogoča, da malčki sedaj to počnejo v velikem stilu. Brez packarije!

Podrobnosti slinčka Little Dutch:

  • Mere slinčka 22x16 cm.
  • Material 100% bombaž.
  • Notranja tkanina/polnilo 100% bombaž.
  • Oznaka Oeko-Tex.
  • Barva Pink.
  • Zbirka Pure.
  • Vsebina 1 oprsnica Bandana.
  • Pralno v pralnem stroju.
  • Navodila za pranje; Pranje pri 30 °C, ne kemično čistiti, ne uporabljajte belila.

Za modno, priročno in praktično upora bombažnega slinčka poskrbita preprosta namestitev in modno oblikovanje Little Dutch.  S prikupnim bandana bib-om zaščitimo oblačila otroka in zmanjšamo možnost za slinjenje po oblačillu. Preprečimo, da pada hrana po oblačilu otroka in poskrbimo za trendy izgled kjerkoli smo.

Little Dutch Slinček je prava rutica za male slinavčke od rojstva dalje! Slinček Little Dutch bandana iz 100% Oeko-Tex bombaža bib je nepogrešljiv za hranjenje dojenčka in v času, ko dojenčku rastejo zobki. Little Dutch rutke za dojenčke bosta zaradi vpojnih lastnosti vsesela vsaka mama in otrok. Slinček rutica Little Dutch je tako elegantnega videza, da se uporablja tudi kot moden šal. Udobno podložena ruta za dojenčke ima dva neta, ki olajšata nastavitev pravilne velikosti za nošenje slinčka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Slinček Pure Pink Blush rutica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.