Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Slinček Pure Pink rutica

Little Dutch
7.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

7,95 €
Quick overview:

Nepogrešljiv slinček in imeniten moden dodatek Little Dutch Pure Pink!


Slinjenje dojenčka je nekaj čemur se ne more izogniti. Lahko pa otroka opremimo z odličnim slinčkom Little Dutch Pure Pink, ki bo poskrbel za odvečno slino in poskrbel za imeniten videz. Vellika vpojnost materiala in preprosto nameščanje dobro odigrata svoji vlogi in slinček rutka Pure Pink je prava izbira za vsako priložnost.


Moden bandana slinček bo poskrbel za hranjenje, nego ali slinjenje v stilu kot se spodobi!


Bombažna rutica slinček za dojenčke in malčke je iz kakovostnega 100% Oeko-Tex bombaža. Preprosto se namesti, dobro zaščiti in lepo izgleda na dojenčku ali malčku. Prikupna Little Dutch rutica slinček ima atraktiven izgled v roza barvi, ki se bo dobro ujela z različnimi kosi oblačil in dodatkov za dojenčka. Priročne otroške rutice slinček so praktične in zelo uporabe.


Priročen slinček za hranjenje in odličen izgled dojenčka in malčka!


Bandana bib Pure Pink je odlična zaščita za male jedce. Dojenčki in malčki, ki so še nevešči rokovanja s hrano ga nujno potrebujejo. So prava izbira in nujni tudi med rastjo zobkov, ko dojenčku nagaja slina! Skrbno izdelani bombažni slinčki so iz kakovostnega 100% bombaža, zelo uporabni, preprosti za nameščanje in vzdrževanje. Peremo jih na 30°C in vroča voda zlahka spere madeže s slinčkov.

Praktično zapiranje slinčka z netki na hrbtni strani zagotavlja, da ga otrok ne more sneti kar tako. Mamici pa omogoča preprosto nameščanje in odstranjevanje Kakovostni in skrbno oblikovani izdelki Little Dutch so odlični za dojenčke in malčke. Preprosto bodo poskrbeli, da oblačila otroka ne bodo okrašena s hrano ali s slino.

Ustvarjalni malčki izkoristijo vsako priložnost za ustvarjanje, ne glede na to ali rišejo z barvicami ali s hrano. Modna in trendy linija bandana slinčkov omogoča, da malčki sedaj to počnejo v velikem stilu. Brez packarije!

Šifra izdelka: 50130150
EAN: 8719033019270

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Za modno, priročno in praktično upora bombažnega slinčka poskrbita preprosta namestitev in modno oblikovanje Little Dutch.  S prikupnim bandana bib-om zaščitimo oblačila otroka in zmanjšamo možnost za slinjenje po oblačillu. Preprečimo, da pada hrana po oblačilu otroka in poskrbimo za trendy izgled kjerkoli smo. 

Podrobnosti izdelka:

  • Dimenzija 22x16 cm.
  • Material 100% Oeko-Tex visoko-vpojni bombaž.
  • Kolekcija Pure
  • Barva Pink
  • Pranje na 30°C, likanje na nizki temperaturi, ne sušimo v sušilcu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Slinček Pure Pink rutica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.