Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Sprehajalec za otroke s kockami Wild Flowers

Little Dutch
49.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

49,95 €
Quick overview:

Prvi korakci in Little Dutch sprehajalec za otroke poln lesenih kock!


Sprehajalec za otroke Little Dutch je otroku s potiskanjem v spodbudo pri igrivem učenju korakanja! Poln leseni sprehajalec lesenih kock bo poskrbel za obilo veselja, igre in zabave. Prava must have igrača!


S prikupnim, živahnim in igrivim sprehajalcem za otroke Little Dutch Kocke bomo poskrbel za bolj še bolj zabavne prve korake in veliko veselja doma! Imenitno retro oblikovanje sprehajalca za otroke in nežni pasteli v katere je odet poskrbijo za brezčasnost lesene igrače. 

Varna in zabavna igrača za najmlajše. Za Litlle Dutch sprehajalcem za otroke se bo malček kobacal, lažje dvigal in vstal. Učenje hoje je otroška igra in Litlle Dutch leseni sprehajalec je prava igrača, ki bo poskrbela za oporo pri korakih otroka, ki je shodil!

Svetle, živahno obarvane kocke različnih velikosti sprehajalca za otroke, so tako prikupne malčkom, da jih v trenutku pritegnejo k igri in raziskovanju.

V bogato opremljenem sprehajalcu za otroke je toliko različnih kock, da ji stežka odkriješ vse. Prikupni liki, različne velikosti in oblike kock liki, so odlična popotnica za veliko zabavne igre grajenja in sestavljanja.

Čudovita nedrseča kolesa, gumirana in tiha, ljubki motivi in svetle barve vse povsod. Sprehajalcu za otroke Litlle Dutch skoraj ni kaj dodati. Le še malčka potrebuje.

Zelo posrečeno oblikovanje sprehajalca za otroke Kocke, hitro spravi vsakega otroka v dobro voljo. Želja po raziskovanju se takoj prebudi in igra se prične!

Pa gremo, nič čakat. Sprehajalec za otroke v roke in pot pod noge!

Za igro, učenje in razvoj otroka od 12. meseca dalje.

Šifra izdelka: LD7020
EAN: 8713291770201

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lepo oblikovan lesen voziček za potiskanje Little Dutch je izdelan iz 100% FSC® certificiranega lesa. Leseni sprehajalec je domiselno oblikovana aktivnostna kocka na kolesih, ki spravlja otroka v gibanje in poskrbi za motorični razvoj. Baby Walker je pravi 'allrounder' in odličen asistent otroku pri hoji.

Dvojna zabava - 27 lesenih kock v mehko pastelnih barvah, dekorirane z veselimi liki obljubljajo veliko zabave. Must have igrača za vse ljubitelje lesenih kock.

Razvojni učinki sprehajalca za otroke:

  • Razvoj grobe motorike
  • Razvoj fine motorike
  • Prepoznavanje in učenje oblik, barv in živali
  • Zgodnje učenje časa in ure
  • Razvoj koordinacije oko-roka

Dimenzije 34 x 27 x 36 cm, višina ročaja 36 cm, teža 2,39 kg. Starost: 12 mesecev + Opozorila: Otrok mora znati samostojno hoditi, da lahko uporablja sprehajalec! Lesen sprehajalec ni namenjen učenju hoje! Otrok, ki še ni shodil se lahko pri potiskanju prevrne naprej!

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Sprehajalec za otroke s kockami Wild Flowers

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.