Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Steza za frnikole Blue

Little Dutch
21.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

21,95 €
Quick overview:

Little Dutch Steza za frnikole Blue je zabaven tobogan za spuščanje velikih frnikol, ki jih bo dojenček lahko že od 10. meseca dalje pošiljal po zabavni spirali navzdol!


Steza za frnikole Blue je postavljena v pokončni stolp po katerem bodo zdrvele 3 frnikole. Proga za frnikole je spiralne oblike in viju, viju, vijuu se frnikole zakotalijo po spiralnem toboganu. Zakotalimo frnikole in poskrbimo za neskončno navdušenje dojenčka od 10. meseca dalje. Kakovostna umetna masa modno oblikovanega tobogančka bo poskrbela za trajnost igrače in divjanje frnikol se bo nadaljevalo skladno z razvojem otroka vsaj tja do 3.leta.

Zabavno igranje za razvoj in znanje fantka od 10. meseca dalje!

Šifra izdelka: 2007438
EAN: 8712051094342

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE LITTLE DUTCH

Steza Blue ima prave lastnosti barvite igrače za fantke, ki so modno obarvane v Little Dutch stilu. Ta je znan po tem, da poleg zabavne igre poskrbi tudi za zabavno ureditev otroške sobe. Proga za frnikole Blue je sestavljena iz 5 mehko zaobljenih kosov, ki jih bo malčica z nekaj izkušnjami že zlahka sama zložila. Tako in steza za frnikule Little Dutch Pink je prav poseben toboganček, ki je namenjen fantkom, ki  rade sestavljajo, gradijo in spuščajo frnikole. Mali arhitekti bodo zadovoljni z barvno kombinacijo spiralnega stolpa, kakovostno umetno maso in 3-mi drvečimi frnikolami.

Spuščanje kroglic eno za drugo in polaganje na zgornji nivo tobogana je zanimiva in poučna igra. Le poglej, kako se vsaka od njih vije in kotali navzdol. Spiral Tower Blue izboljšuje koordinacijo oko-roka in otroka uči koncepta vzrok-posledica. Zagotavlja, da je igra zabavno in poučna obenem. Spiral Tower Little Dutch igrača ima tri velike frnikole, ki jih je enostavno prijeti in so varne za najmlajše ljubitelje frnikolanja. Steza je v različnih barvah, ki se med seboj zelo modno ujamejo. Med premikanjem frnikole oddajajo tudi nekaj zvoka kotaljenja kar doda še več dinamike zanimivi igrači. Odlična darila za fantke od 10. meseca dalje!

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije izdelka 30 x 18 x 18 cm.
  • 3 x velika frnikola.
  • 5 delov spiralne steze za sestavljanje.
  • Material kakovostna umetna masa.
  • Barva LD modra.
  • Starost 0+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Steza za frnikole Blue

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.