Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Ura za učenje ure

Little Dutch
11.0075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 12,95 €

Akcijska cena 11,01 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 11,01 €
Quick overview:

LITTLE DUTCH Ura za učenje ure, koliko je ura?


Koliko je ura, na to večno vprašanje ti odgovori ura za učenje ure Little Dutch? Izobraževalne igrače Little Dutch z leseno uro za učenje časa in 12 kosi puzzle za vstavljane nauči vašega malčka prvih osnov o času in poznavanju delovanja ure. Lesena ura ima premične kazalce, ki se pomikajo po 12 zabavno oblikovanih puzzle kosih, ki se prilegajo v ustrezne reže.

Učenje ure za otroke je zabavno z Little Dutch leseno uro. Vsak kos puzzle ure je lepo ilustriran z živaljo tako, da je učna izkušnja veliko bolj zabavna. Dodana so seveda tudi števila, ki označujejo uro in minute. Odlična didaktična igrača je v pomoč malčku tudi za učenje barv, številk in oblik. Naučil se bo šteti in prepoznati številke in barve tako, da bo pravo obliko, barve in številko uskladil s pravo režo.

Ura za učenje ure je izobraževalna in didaktična igrača posebej oblikovana za male urarje od 2 leta dalje.

Šifra izdelka: LD7063
EAN: 8713291770638

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI DIDAKTIĆNE IGRAČE LITTLE DUTCH

Učenje časa naj bo zabavno! Igraj se z imenitno oblikovano izobraževalno igračo od 2+ leseno uro in se nauči se koliko je ura. Ura za učenjena na igriv način olajša marsikomu precej zapleteno-preprosto nalogo, ki povzroča veliko ihte in hrupa. Še več kot dobra stara budilka.

Ali tudi pri vas ne 'rata in ne rata'?

Z didaktično uro za učenje otrok dobi igriv učni pripomoček in zabavno igračo, ki mu daje dobra navodila za učenje časa. Lesena otroška ura je didaktični pripomoček, ki sodi med montessori igrače za učenje časa in ure kot naprave za merjenje časa. Na tej uri za učenje je odlično prikazan koncept ur, ki ga bodo otroci zaradi razumljivega prikaza hitro razumeli!

Zelo dobra izobraževalna lastnost všečno oblikovane lesene ure je, da otroku omogoča preprosto učenje gledanja na uro. Barvne lesene kocke različnih oblik sestavljajo številčnico. Preprosto se vtikajo in imajo barvno kombinacijo. Otrok si bo z umeščanjem oštevilčenih kock in pomočjo barv lažje zapomnil kam gre katero število in v kateri del dneva sodi. Koliko je ura? Ura za učenje časa zelo preprosto prikazuje predstavitev merjenja časa. Je učni pripomoček s katerim bo otrok na zabaven način osvojil pojem časa in vam končno pravilno odgovoril.

Uro za učenje časa je potrebno predstaviti že malemu otroku. Prej kot ga spoznamo z napravo za merjenje časa, lažje jo bo razumel. Tako mu bo kasneje, ko pride čas za resno učenje ure, ta veliko bolj domača. Že malčki v grobem razumejo, da čas obstaja in ga je možno nekako razdeliti. Seveda čisto drugače kot mi. Na začetku naj bo ura otroku samo zanimiva igrača.

Med otroci zelo priljubljene Little Dutch lesene igrače hitro vzbudijo zanimanje za igro. Odlična poučna in izobraževalna igrača za učenje malčka o barvah, oblikah in spoznavanju ure. Vse po metodi montessori.

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Podrobnosti didaktične igrače Ure za učenje časa Little Dutch:

  • Starost 2+ leti.
  • Dimenzije izdelka 22x22x2,3 cm.
  • Barva Večbarvna.
  • Vsebina pakiranja 1 x puzzle ura.
  • Skladnost EN-71-1-2-3.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Ura za učenje ure

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.