Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Vlakec Sailors Bay

Little Dutch
21.2075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 24,95 €

Akcijska cena 21,21 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 21,21 €
Quick overview:

Little Dutch Vlakec Sailors Bay z lesenimi kockami za sestavljanje in vlečno vrvico za vožnjo vsepovsod!


Pojdimo na leseni vlakec Little Dutch! Vlakec, ki ga vleče lokomotiva v podobi ribiške ladjice je na poti v zaliv neskončne igre z vlakci Sailors Bay. Uporabi svojo domišljijo in leseni vlakci Little Dutch bodo poskrbeli za veliko zabavne igre. Da zgradiš vlakec z uporabo lesenih kock za sestavljanje v različnih oblikah in barvah potrebuješ spretne prstke in nekaj inženirske sposobnosti. Oblikovalski navdih prihaja iz  pristanišča in to bo prava pristaniška železnica in postaja. Na voljo so 3 kosi lesenega vlakca z lokomotivo ribiško ladjo in vagončkoma jadrnico in predrznim galebom. Izzovi svojega malčka, da ustvarja različne kombinacije, razvija domišljijo, koordinacijo oko-rokain ter fino motorične sposobnosti. Prav tako je vlakec lep dodatek za otroško sobo ali igralnico.

Čučuuu od 18m+

Šifra izdelka: LD7068
EAN: 8713291770683

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Trendy in modno oblikovanje Little Dutch lesenega vlakca  z 2 vagončkoma in prikupno parno lokomotivo ga uvršča med najbolj priljubljene in iskane lesene vlakce. Lesene kocke se lepo sestavljajo in vlakec je opremljen tudi s preprostimi palčkami za sestavljene vlakca. Kompozicija vagončkov je dobro gibljiva in vodljiva. Mali vlakec je zanimivo sestavljen in dovolj dolg, da omogoča zabavno igro. Seveda se rad druži tudi z drugimi podobnimi igračami in otrok ga lahko uporablja v različnih kombnacijah.

Koordinacija oko-roka, fina motorika in domišljija otroka bodo med vožnjo z lesenimi vlakci iz kolekcije Pure & Nature LITTLE DUTCH lepo napredovali. Kakovostne lesene igrače Little Dutch so izdelane iz FSC certificitranega lesa.

Vsi malčki od 18m+ hitro na leseni vlakec Little Dutch Sailors Bay!

Velik leseni vlakec iz Little Dutch je do vrha naložen z lesenimi kockami. Kocke v morskih barvh se imenitno sestavljajo in nalagajo na 2 vagončka. Leseni vlakec poganja dizajnerska parna lokomotiva. Lesena aigrača za vlečenje poleg privlačnega Little Dutch dizajna ponuja obilo zabavne igre. Lesene kocke se različno sestavljajo. Uporabi domišljijo in sestavi si svoj lesen vlakec kot je tebi všeč. Čučuu, gremo vsi na krov vlakca Little Dutch in s odpeljimo z njim kamor želimo. Uživajte v malih stvareh z malim holandskim vlakcem.

Leseni vlakci Little Dutch so pripravljeni na odhod in prihod. Otroci komaj čakajo, da vzamejo imeniten lesen vlakec v roke. Z njim odpeljemo tovor kock v modnih barvah Little Dutch kamorkoli želijo. Sestavljajo in razstavljajo imenitno leseno železniško kompozicijo kakor želijo. Mali Holandec je polno naložen in čaka za odhod s postaje. Gremo, Vlakec Little Dutch zapušča glavni kolodvor otroške sobe in pelje v dnevno sobo, kuhinjo in nazaj. Tovor lesenih vlakcev mora biti pravočasno dostavljen, zato pohiti z igro!

Lesene palčke omogočajo otroku preprosto sestavljajnje vlakca. Na izbiro ima vagončke z različnimi tovori, ki jih lahko vsakič zloži v drugačno kompozicijo. Lepo izdelan lesen vlak, je privlačna in kakovostna lesena igrača, ki je vedno dobrodošla v vsaki otroški sobici. Potiskanje ali vlečenje lesenega vlakca, sestavljanje vagončkov, nalaganje in razlaganje tovora je igra, ki ima dober vpliv na razvoj motorike otroka. Seveda so leseni vlakci odlični tudi za razvoj domišljije, mini igro vlog in otroku vedno v veliko zabavo!

Podrobnosti lesene igrače Little Dutch:

  • Starost 18+ mesecev
  • Dimenzije izdelka 38,2x7x10,6cm
  • Zbirka Sailors Bay
  • Skladnost EN-71-1-2-3

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Vlakec Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.