Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Voziček za punčke Flowers & Butterflies

Little Dutch
33.9575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 39,95 €

Akcijska cena 33,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 33,96 €
Quick overview:

Odpelji svoj voziček za punčke Flowers & Butterflies iz naše kolekcije kakovostnih lesenih igrač za punčke Little Dutch!


Udoben in  moden voziček za punčke Little Dutch Flowers & Butterflies bo prava izbira za imenitne sprehod! Tvoje punčke, medvedki in vse druge plišaste igače se bodo v otroški voziček za punčke Little Dutch z veseljem namestile in v njem odpeljale na potep doma ali po bližnji okolici. Lesen voziček za punčke iz očarljive kolekcije igrač za punčke Flowers & Butterflies ima platno okraćeno z drobcenim potiskom rožic. Little Dutch igrača voziček za punčke ima trden lesen okvir, ki je lepo obdelan, lesena kolesa pa imajo gumirano tekalno plast za dodatno zaščito tal doma in tiho vožnjo. Otroški voziček Flowers & Butterfliers je mogoče gladko potiskati in Rosa, Jim, Evi, Julia in druge punčke in lutke se bodo v njem rade zapeljale.

Šifra izdelka: LD7064
EAN: 8713291770645

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Vzemi voziček za punčke Flowers & Butterflies Little Dutch in odpelji svojega medvedka, dojenčka ali punčko na sprehod! Imenitna Little Dutch igrača voziček za punčke bo v ponos vsaki deklici, ki rada zapelje svoje male prijateljčke na sprehod! Ljubek cvetlični potisk platna vozička za punčke je vpet v trden in lepo dodelan lesen okvir s stilskim logom Little Dutch. Za gladko potiskanje vozička za punčke gladko poskrbijo gumirana kolesa, ki se na vsakem sprehodu lepo in tiho vrtijo. Prikupno in dobro znano oblikovanje domiselnih Holandcev iz podjetja Little Dutch uvršča njihove igrače v sam vrh evropske priljubljenosti. Ko se boste odpravili na naslednji sprehod pa nikar ne pozabite vzeti s seboj svojega Little Dutch.

Podrrobnosti igrače:

  • Dimenzije vozička 44x1,5x51 cm.
  • Trden in stabilen lesen okvir, gumirana kolesa. Platno s potiskom Flowers & Butterflies.
  • Barva Pink.
  • Zbirka Flowers & Butterflies.
  • Skladnost EN-71-1-2-3.
  • Priporočena minimalna starost 3+ leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Voziček za punčke Flowers & Butterflies

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.