Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Vstavljanka Sailors Bay - z glasovi

Little Dutch
16.9575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 19,95 €

Akcijska cena 16,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 16,96 €
Quick overview:

Little Dutch vstavljanka Sailors Bay - z glasovi


Poglej ta zabaven ribiški čoln Little Dutch vstavljanke Sailors Bay in poišči vse galebe, ki se skrivajo pod kosi puzzle na ribiškem čolnu. Pljusk, žvižg piščali in pomp, ki se oglaša iz zabavne Little Dutch igrače je tako zanimiv! Dvigaj kose puzzle senzorične igrače za malčke enega za drugim in raziskuj vse te smešne zvoke. Kaj boš slišal? Kričeče galebe, ki se dvigajo naokoli, da bi ujeli nekaj rib? Ali pa zaspanega pelikana v kabini pod krovom ladjice? In kdo je ta, ki krmari ribiški čoln? Ne pozabi zatrobiti, ko si pripravljen-a za na pot in ribičijo! Malčkom od 1. leta dalje privlačna vsatvljanka z glasovi Little Dutch je opremljena s 7 zvoki, ki spodbujajo raszvoj sluha, puzzle s čepki koordinacijo oko-roja in fono motoriko, kreativna igra domišljijo in besedni zaklad malčka. 

Zabavno igranje za razvoj in znanje malih ribičev od 12m+

Šifra izdelka: LD4762
EAN: 8713291447622

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Spoznaj zabavne lasnosti imenitne zvočne vstavljanke LIttle Dutch. če si starejši od 12 mesecev in se ob tem neizmerno zabavaj. Vstavljaj zabavne like in poslušaj kako se oglašajo glasovi tvoje najljubše nove vstavljanke z glasovi Little Dutch Sailors Bay!

Za še več zabave! Ko tehnologija sreča les in vstavljanka z glasovi kar oživi.Tako je, vstavljanko z glasovi krasi tehnični dodatek, ki bo nasmejal, spravil v dobro voljo in razigral vašega malčka vsakič, ko bo prijel za lesene puzzle vstavljanke Goki. Zabavno dogajanje iz morskega pristanišča se hitro preseli v otroško sobo. Modno in stilsko upodobljeni liki Little Dutch igrače na kakovostni leseni vstavljanki Little Dutch imajo prav zabavne glasove. Little Dutch je puzzle vstavljanke opremil tudi z lesenimi čepki, ki bodo še kako prav prišli malčkuod 12m+

Zaradi zabavnosti klasične lesene igrače z elektronskim dodatkom bo kar nekaj 'elektrike' tudi v zraku, saj bo navdušenje otrok veliko in prstki bodo postali zelo hitri in spretni. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Podrobnosti vstavljanke z glasovi Sailoers Bay:

  • Dimenzije izdelka 21x30x2,4cm.
  • Barva Večbarvna.
  • Zbirka Sailors Bay.
  • Senzorji se odzovejo, ko dvigneš kos vstavljanke in razkriješ ilustracijo spodaj.
  • Baterije (2 x AAA) niso priložene.
  • Skladnost EN-71-1-2-3.
  • Priporočena starost 12+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Vstavljanka Sailors Bay - z glasovi

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.