15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Zdravniški set za otroke

Little Dutch
26.95 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

26,95 €
Quick overview:

Little Dutch zdravniški set za otroke takoj ozdravi vsakega medvedka, punčko ali dojenčka!


Z imenitnim zdravniškim setom za otroke Little Dutch se bodo mali hišni pacijenti takoj počutili veliko bolje. V lepo oblikovanem zdravniškem setu za otroke, najdeš vse kar potrebuješ za takojšnjo oskrbo in nego.


Doktor, doktor ... Ali je zdravnik v bližini? Hitro po zdravnika! Z dobro opremljenim zdravniškim setom za otroke, ki mora biti vedno pri roki bo vaš mali hišni zdravnik lahko brž priskočil na pomoč medvedku, ki ima trn v tački, prehlajeni punčki, dojenčku ali tudi vam, če se ne počutite dobro.


Čudovito izdelanega zdravniškega seta za otroke Little Dutch, ne more pogrešati noben zdravnik. V otroškem zdravniškem kovčku je vse kar potrebujejo mali zdravniki, da lahko pomagajo bolnim ali poškodovanim in jih negujejo. Z njim vas bodo vse hitro spravili nazaj v dobro formo.

Zdravniški kovček za otroke Little Dutch je sestavljen iz bogatega kompleta za popolno igro vlog zdravnika. V njem bo mladi zdravnik našel stetoskop za poslušanje srca in pljuč, termometer za merjenje telesne temperature, otoskop s katerim vam bo pokukal v ušesa in refleksno kladivo za vaša kolena. Seveda ne manjka tudi brizga, povoj za glavo, tabletke, krema, merilec pritiska in zdravniška kapa!

Modno izdelanemu zdravniškemu setu za otroke je Little Dutch dodal tudi lepo vidno zdravniško oznako, da bodo vsi vedeli kdo je zdravnik, ki bo pomagal vsem v otroški ordinaciji! 

Priljubljena igra vlog zdravnika ima pomemben psihološki in razvojni učinek na otroka. Igranje z otroškim zdravniškim setom je odličen način za spodbujanje kreativne domišljijske igre vlog. Otroku bo olajšala razumevanje procesa obiska pri zdravniku in njegovo delo. 

Otroški zdravniški komplet Little Dutch je poučna igrača, ki spodbuja razvoj empatije, socialnih in jezikovnih spretnosti otroka. 

Se kdo še boji zdravnika? Pridite v Little Dutch otroško ambulanto in strah vas bo minil kot bi mignil.

Šifra izdelka: LD7060
EAN: 8713291770607

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Little Dutch je obsežen komplet za igro vlog Zdravnik, ki vključuje injekcijsko brizgo, medicinski gel, termometer, stetoskop, otoskop, merilec pritiska in zdravniško kapo. vse pa je na voljo v močni zdravniški torbi za otroke z ročajem za nošenje. Zelo priročna igrača za tudi za na pot!

Kakovosten lesen zdravniški set za otroke Little Dutch je izdelan iz visoko-kakovostnih materialov iz odgovorno izbranih virov. Lepo oblikovan in bogato opremljen lesen zdravniški set za otroke je popolna igrača za kreativno igro. Vsebina otroškega zdravniškega seta vsebuje skrbno izbrane zdravniške pripomočke, ki jih potrebuje mali doktor. Igrača je izdelana po vseh evropskih varnostnih standardih.

Velikost otroškega zdravniškega kovčka: 22 x 18x 10 cm. 

Dodatne informacije

ProizvajalecLittle Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Zdravniški set za otroke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.