Little Dutch

Little Dutch izdeluje varne igrače in izdelke za nego dojenčka, malčka in otroka najvišje kakovosti!

Enjoy the Little things je slogan holandskega podjetja, ki se je pojavilo pred dobrim desetletjem. Poseben Dutch dizajn je v trenutku pritegnil pozornost kupcev po vsem svetu. Na nizozemskem rojena blagovna znamka je danes sinonim za moderno oblikovane igrače in izdelke za dojenčke, malčke in otroke. Posebne pastelne barve, kakovost izdelave in kupcu prijazne cene so rodile hit lesene igrače. Ostalo je zgodovina! Oblikovalska ekipa je hitro nadaljevala razvojno pot podjetja in ustvarila nove izdelke za dojenčke, malčke in predšolske otroke. Nahrbtnik, flaška, jedilni set, igralna podloga, pleničke, vrtiljak za posteljico in vse kar si lahko zamisliš. Kreativne igrače imajo v ponudbi ogromno igrač, vse za nego dojenčka in hišnega tekstila priznanega nizozemskega podjetja. Izdelki za najmlajše nudijo dojenčkom in malčkom veliko topline in vso potrebno udobje. Na voljo je široka kolekcija izdelkov najvišje kakovosti za nego dojenčka in malčka, ki so tako zanimivo in modno oblikovani kot praktični za uporabo. Igrače za vaše otroke so vse igrive in izobraževalne. Poleg tega, da otroka zabavajo služijo tudi razvoju otroka.

Funkcionalne Little Dutch igrače so prepoznavne po svoje brezčasnem slogu in atraktivnem oblikovanju. 

Ne glede na to ali iščete domiselno oblikovan igralni lok za dojenčka, vas je pritegnila igralna podloga ali lesena mavrica boste v naboru igrač priznanega nizozemskega podjetja našli vse kar potrebujete. Igrače so oblikovane tako, da obogatijom otroku igro in staršem vzgojo. Od igrač do posteljnine, osnovnih potrebščin in dekorativnih izdelkov. Mali Holandec poskrbi, da je vsak izdelek pravi zaklad, ki bo razveselil družino in okrasil dom. Sodobni modeli otroških potrebščin in dodatkov za nego otroka so plod dela veščih in kreativnih oblikovalcev, ki ustvarjajo najlepše in najboljše kreacije. Podjetje se zavezuje tako podpori starševstvu kot otroškemu razvoju. Vsi izdelki so funkcionalno in fascinantno oblikovani, prižigajo iskrice veselja v otroku, prinašajo udobje in lahkotno uporabo za starše.

Kocka, punčka, kuhinja, igralni lok ali nahrbtnik?

Vse imamo, naš širok nabor priljubljenih igrač se nenehmo širi in skoraj dnevno dodajamo vedno nove in nove igrače, ki dosegajo popoln uspeh na trgu. Najbolj priljubljene igrače po izbiri kupcev so zdravnik, punčka, kuhinja, igralni lok, delavnica, igralna podloga. Tudi vrtiljak, kocka, set za zdravnika in dirkalna steza hitro rastejo na lestvici priljubljenosti. Mehke punčke Ana, Rosa, Sophia, Evi, Julia in druge, ki jim dela družbo prikupen fantek Jim so mehke plišaste igrače, ki jih malčki z veseljem vzamejo v roke. Najbolj priljubljene kolekcije različnih igrač in izdelkov za dojenčke so Ocean, Sailors Bay, Little Goose in Flowers & Butterflies. Najnovejša je Little Farm. Ne glede na to v katerem segmentu izdelkov izbiraš nekaj za svojega otroka ali za darilo, boš zagotovo našel pravo stvar. Vsak izdelek prinaša veselje in vsakodnevnemu veselju prinaša še več veselja. Ker sta kakovost in oblikovanje enako pomembna so vse igrače in vsi drugi izdelki skrbno izdelani z največjo pozornostjo. Kakovostna preproga se bo odlično podala v vsak bivalni prostor, hobotnica bo osrečila dojenčka in punčka Sophia vsako deklico. Brezčasno a zanimivo oblikovani izdelki in igrače so tako dobri, da se odlično vključijo v vsakodnevno družinsko rutino in se zlijejo z interierjem doma.

Kako je nastalo podjetje, kje proizvaja in kako je z varnostjo in kakovostjo?

Vse igrače in izdelki izpolnjujejo evropske predpise in so etično proizvedeni brez dela otrok in na družbeno odgovoren način. Porizvodnja je na Nizozemskem, v Indiji, Indoneziji, Turčiji in na Kitajskem. Little Dutch podjetje je zaživelo leta 2007, ko je ustanoviteljica Rinke van der Helm začela iskati dodatke za otroško sobo za otroka, ki ga je pričakovala. A ker ni našla na trgu ničesar ničesar, kar bi ji bilo všeč, ji je to dalo idejo, da začne izdelovati lastne izdelke. Prve so bile luči za otroško sobo, ki jih je poleg drugih dodatkov prodajala na spletu.

Preberi večManj

Izdelki od 73 do 90 od skupaj 353

Stran:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Izdelki od 73 do 90 od skupaj 353

Stran:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7