Več pogledov

Lottie

LOTTIE Punčka Muddy Puddles - ZADNJI KOSI

Lottie
19.593 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 27,99 €

Akcijska cena 19,59 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 19,59 €
Quick overview:

Lottie punčke so popolne igrače za punčke od 3. leta dalje!


Tako kot Lottie punčka Muddy Puddles imajo tudi vse druge Lottie zanimivo zgodbico s katero poskrbijo za veliko najboljše domišljijske igre in poučno igro vlog. Lottie punčkam je značilno, da so idealne velikosti za male ročice deklic od 3. leta dalje. Prikupne 'Lotike' takoj postane najboljša prijateljice vsaki punčki, ki se z njo igra. Priljubljena in zabavna igra z Lottie punčkami spodbuja tako male deklice kot tudi fantke, da postanejo v svojem bogatem otroškem svetu domišljijske igre vse kar si zaželijo.


Lottie so najboljše punčke za punčke saj te že v zgodnjem obdobju otroštva ogromno učijo o vsem kar potrebuješ, da boš razumel svet odraslih.


Zdrava igra s punčkami Lottie ima poleg izjemnega vpliva na razvoj zdrave samopodobe deklic tudi velik pedagoški učinek na otroka. Izbiraj med punčkami Lottiie in ogromno izbiro strašno zanimivih poklicev, ki navdušijo otroka. Vsi že kot otroci sanjamo kaj bomo, ko bomo veliki, a pogosto so na koncu to le prazne sanje. Če pa se igraš pravi čas s pravimi punčkami boš zagotovo bolje razumel-a kaj si vse si lahko enkrat, ko boš velik-a. Seveda te Lottie spozna tudi z veliko konjički, ki te še dodatno popeljejo v razburljiv svet domišljijske igre, kjer je edina ovira za igro čas za spanje.


Ni vsaka punčka prava za vsako deklico, a vse Lottie so zagotovo prave in najboljše punčke za otroke!


Mnogokrat nagrajeni, med strokovnjaki, starši in kar je najpomembneje, med otroci priljubljeni punčki ne moremo odreči časntega naslova najbolje oblikovane STEM igrače za punčke. Znanost, tehnologija, inženiring in matematika (STEM), ali je to res za deklice? Da, najbolj ljubka punčka za punčke, kar jih je zna odleteti tudi v vesolje, izkopavati kosti dinozavrov, hodi v šolo kjer se pridno uči, rada pleše poje, opazuje zvezde in počne še kup neverjetnih stvari. Prav zares! Domišljija otrok nima meja in s pravo igračo v rokah se pričnejo najboljše pustolovščine otroške igre.


Lottie lutkice so izjemna darila za punčke od 3. leta dalje!


18 cm velike Lottie se izjemno prilegajo v male otroške roke in vsak žep otroškega nahrbtnika. Zvesta sopotnica spremlja otroka povsod in ga spodbuja k različnim aktivnostim. Otroka uči ga o vsem kar ga zanima in mu daje možnost, da živi in se igra v varnem otroškem svetu kjer spoznava med igro vsak dan veliko novega. Oblačila punčk so sešita s krojaško natančnostjo. Priljubljeno oblačenje in preoblačenje punčk ima izreden vpliv na razvoj fine motorike. Ogromna izbira kakovostno oblikkovanih dodatkov za punčke daje domišljiji še dodatna krila, ki poženejo igro v višave otroške zabave. Med najbolj priljubljena darila za punčke sodijo tudi Lottie in če želiš jih lahko tudi zbiraš. Imenitna in očarljiva kolekcija ljubkih punčk se bo ohranila skozi čas in te vedno spominjala na dni, ko si bila še mala deklica. Punčke za otroke Lottie so po vsem svetu prejele že 35 nagrad za odlično oblikovanje, najvišjo kakovost in visoko igralno vrednost! Nagrajene so tako s strani strokovnjakov kot navdušenih staršev in otrok. 

Zabavno igranje za razvoj in znanje od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: LT055
EAN: 5060272131395

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Bodi drzna, bodi pogumna, BODI TI! To je Lottie slogan, ki spodbuja otroke, da postanejo to kar si želijo biti. Otroci so tisti, ki spreminjajo svet in z zdravo igro ga spreminjajo na bolje. Z boljšimi otroci bo svet lepši in punčke Lottie, ki nastajajo po navdihu otrok so zagotovo igrače kot si jih lahko vsi starši in drugi odrasli, ki kupujemo igrače za otroke samo želimo. 'Lotike' počnejo vse kar otroci radi počnejo, a obenem otroka na zabaven način učijo in izobražujejo. Igra z njimi otroke pripravlja na življenje v resničnem svet odraslih, v katerem se bodo ti še prehitro znašli. Kako pa se bodo z njim spoprijeli je resnično zelo pomembno od tega s čim se igrajo. Kreativne igrače imajo le najboljše igrače za otroke, s katerimi poskrbimo za zdrav razvoj, igro in znanje otrok. 

Zakaj je Lottie punčka najboljša izbira med punčkami za deklice?

 • Lottie je visoka 18 cm in zna sama stati na svojih nogah.
 • Lottie je otrok, kakor je otrok vsaka deklica.
 • Ima otroško telo in je oblečena kot otrok.
 • Igra z Lottie pozitivno vpliva na razvoj zdrave samopodobe deklic.
 • Izdelana je iz najboljših materialov.
 • Ima čudovita oblačilca, ki so krojaško natančno sešita z vsemi podrobnostmi.
 • Velika izbira ljubkih dodatkov, ki naredijo igro zanimivo in poučno.
 • Ogromen igralni in razvojni potencial iz bogate kolekcije punčk in dodatkov za punčke spodbuja k bogati igri. Zgodnje učenje in spoznavanje poklicev ima velik vpliv na spoznavanju kasnejše diverzite v poklicih.
 • Odlična je kot darilo za 3 letnico ali 7 letnico.
 • Je prva in edina punčka, ki je sploh kadarkoli resnično poletela v vesolje.
 • Zabavna STEM igrača za punčke.
 • Na voljo so lutke punčk in fantkov, ki učijo o raznolikosti spolov, ras, poklicev, zavedanja o varovanju okolja, skrbi za živali, pomembnosti športa in gibanja. In seveda še veliko drugega se najde v imenitni kolekciji izbranih punčk in dodatkov za punčke Lottie.

Darilna embalaža v kateri je zapakirana Lottie Punčka je lepo oblikovana in živahno obarvana. Škatla ima ročaj za prenašanje in ne potrebuje darilnega ovoja. Skozi prozorno okno na darilni škatli je moč videti ljubko vsebino paketka. 

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Lottie

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Irena
03. julij 2019 20.48.24 CEST

Hvala bogu, da smo dobili tole Lottie za darilo in ne zopet še kakšno Barbie!

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Ime
18. november 2018 00.53.49 CET

Punčka je res posebna, ker naša Ana se res rada igra z njo. Je že božičku pisala za prijateljico.

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Maja
30. avgust 2018 12.45.04 CEST

Super material, res prijetna na otip, tudi laski so super. Zadovoljni obe s hčerkico :)

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LOTTIE Punčka Muddy Puddles - ZADNJI KOSI

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.