Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Magnetna vstavljanka Zabavne žuželke

Bigjigs Toys
11.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,99 €
Quick overview:

Zabavne žuželke zelo zabavne vstavljanke!


Barvita in razigrana magnetna vstavljanka Zabavne žuželke je prava poživitev v otroškem svetu vedno znova priljubljene igrače - vstavljanke. Otroci že dolgo prisegajo na leseno vstavljanko in imajo radi klasične lesene igrače! . Velika in zabavna nadgradnja priljubljenih klasične lesene vstavljanke prihaja v nadvse igrivi podobi nove Bigjigs magnetne vstavljanke.

Veliko navdušenje otrok nad 'ribarjenjem' žuželk z domačega travnika je zagotovljena reč. S pomočjo dveh magnetnih ribiških ali bolje rečeno žuželkarskih palic bodo otroci z veseljem lovili grozljive pajke in druga skrivnostna travniška bitja. Ulovljene žuželke in druga čudesa bodo otroci seveda prijazno vrnili nazaj od koder so jih potegnili in zabavnemu igranju z magnetno vstavljanko zlepa ne bo konca.

Šifra izdelka: BJ919
EAN: 0691621199190

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Malčki morajo s pomočjo 2 magnetnih palic vstavljanke ujeti 10 prepoznavnih žuželk in žabo, ki se rada gosti z njimi. Kdor največ ujame ta zmaga! V igri z magnetno vstavljanko dobimo zmagovalca tako, da preštejemo ulov. Če dodamo k igri še peščeno uro Bigjigs bo lovljenje in vstavljanje še veliko bolj zanimivo! Družabna igra in vstavljanka v enem! Ko je zmagovalec lovljenja določen, morajo igralci vrniti majhna bitja domov, tako da jih vstavijo v pravilno oblikovano režo na osnovni plošči. In zopet dobimo novo igro.

Vsak kos vstavjanke je spodaj oštevilčen, da si pomagate pri točkovanju. Igranju se lahko pridruži tudi razprava o različnih vrstah hroščev in žuželk ter okolju, v katerem živijo. Vstavljankine figurice se lahko s pridom uporabijo tudi kot predloge za izrisovanje.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Zabavna igra z magnetno vstavljanko Bigjigsje idealna za razvijanje veščin zgodnjega štetja in učenja števil. Razvija fino motoriko, koordinacijo oko-roka ter spretnost uporabe rok. Set vključuje 2 magnetni ribiški palici in 10 znanih hroščev in žuželk. Vstaljanka je narejena iz visoko kakovostnih materialov, v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. Starost 18+ mesecev. Višina: 22,5cm, Širina: 30cm, Globina: 1,2cm

Primerno za igro, učenje in razvoj otroka od 18. meseca dalje.

Dodatne informacije

ProizvajalecBigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Magnetna vstavljanka Zabavne žuželke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.