15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Green Toys

GREEN TOYS Vodne igrače - Tugboat, modra

Green Toys
17.99 EURZaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Za mlade mornarje ne bo konca zabave z malim modrim vlačilcem Green Toys! 


Vodne igrače Green Toys so nekaj posebnega in če želiš imeti najboljši čolniček za na morje, v kad ali bazen je to zagotovo tvoj novi Tugboat!  Vodni zabavi ne bo z malo prikupno ladjico nikoli konca ne glede na to kje ste. Za povrh vsega bo ta še popolnoma eco-green, kot so to vse Green Toys igrače.


Moja prva Green Toys ladjica je made in USA kjer jih izdeluje prestižni Green Toys. Po vsem svetu znano podjetje izdeluje igrače izključno iz recikliranih plastenk za mleko.

Igrače za v vodo Green Toys so odlično zagotovilo za ure dobre zabave v kadi, na bazenu ali morju. Klasična kombinacija ročaja in širokega ustja ladjice je namenjena popolni igri v vodi.

Trdno plovilo najvišje kakovosti odlikuje top design z ravnim dnom za večjo stabilnost, ročajem in širokim ustjem. Kabino je mogoče odpreti za enostavno čiščenje. Ladjico zapelji in raziskuj z njo bazen, kad ali morske plitvine.

Green Toys Tugboat je vreden zaupanja, dober za naš planet in še pomembneje - varen za naše male z igro zaposlene mornarčke.  Ahoj, glej horizont v iskanju naslednje zemlji prijazne pustolovščine!

Green Toys vodne igrače so izjemno prijetne na dotik in čudovitih barv. Podmornica je neubranljiva igrača za v vodo, katere se bo vsak otrok neskončno razsveselil!

ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE!

Moja prva ladjica Green Toys je primerna igrača za otroke od mesecev do 5. let

Šifra izdelka: GTTUGB1377
EAN: 0816409013776

Podrobnosti

Vkrcaj se na palubo modrega Green Toys vlačilca, navigiraj z njim v bazenu, kadi, morju ali občasno celo v blatni lužici! S Tugboat-om ne bo konca dobri zeleni zabavi kot jo znajo pripraviti le Green Toys.

Vrhunska vodna igrača Podmornica je izdelana po najvišjih standardih. Varna, nestrupena, ne vsebuje nobenih BPA, PVC, ftalatov ali zunanjih premazov. Kot bi se igrali s plastenko za mleko. Teža 0,2 kg, velikost 23 x 14 x 12 cm.

Primerna za igro otrok od 6 mesecev do 5. leta starosti.

Dodatne informacije

ProizvajalecGreen Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GREEN TOYS Vodne igrače - Tugboat, modra

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.