Igrače za kopanje

8 izdelkov

 1. MOLUK Vodne igrače - Oblaček Plui

  Vrhunske, kreativno oblikovane vodne igrače Moluk so brez konkurence!

  Otroci obožujejo vodo in igro v vodi. Kreativne Igrače za v vodo Moluk so najvišje kakovosti, zabavne in poučne. Najboljši predstavnik igrače za v banjo je znameniti dežni oblaček. Znanstvena nagrada za oblikovanje in igralno vrednost je nekaj, kar lahko dobijo le najboljši!

  Dežni oblaček je idealna vodna igrača za otroško igro v kopeli ali na bazenu.

  Nepogrešljiv je tudi na morju in odlično se počuti povsod kjer so voda in otroci. Tudi v škafu se rad igra. Mali čarovniki s pomočjo dežnega oblačka čudovito ilustrirajo kroženje vode in pričarajo pravi dež. Neverjetno! Skriven gumbek, nekaj fizike in hip-hip-hip, tukaj je veliki trik. Voila - že dežuje. Zabavna in med otroci zelo priljubljena vodna igrača oblaček je imenitna za urjenje spretnosti malih prstov. Vklop-izklop 'gumbka' za dežek je imenitna vaja za razvoj fine motorike.

  Oblaček bo nežno in prijazno prepričal male otroke, da se prhajo in kopajo.

  Še več, sedaj bo tudi pranje laskov ena sama zabava. Kreativna kopalniška igrača stimulira čutila in razvoj domišljije. Otroku predstavi osnovne fizikalne zakonitosti na preprost in zabaven način. Brbotanje zračnih mehurčkov veselo uči o izpodrivu zraka in vode. Zakon težnosti je čudovito prikazan s padanjem dežka. Zakon vodna igrača Oblaček je tudi zanesljiv navdih za čudovite zgodbice. Zabava prihaja z dežjem kjerkoli ste - otroci se ji ne morejo upreti!

  Pametna kopalniška igrača ne pozna plesni!

  Skrit mehanizem nagrajene zelo igrače za v vodo omogoča staršem, da oblaček odprejo, očistijo in posušijo. Igrača bo vedno kot nova! 

  • Za zabavno igro v kadi, na bazenu ali morju.
  • Stimulira razvoj čutil, izziva radovednost, razvija domišljijo in finomotriko.
  • Oblikovan za popolno zabavo v vodi.
  • Velikost oblačka je primerna otrokom različnih starosti.
  • Zabaven tako manjšim kot večjim otrokom.
  • Preprost za čiščenje in popolnoma varen za igro.
  Green eco-friendly toy

   

  Poizvej več
  14,99 €
 2. 40% popusta

  MOLUK Senzorična krtačka Oblaček - ZADNJI KOSI

  Plui krtački oblaček in sonček sta senzorični igrači - krtači, ki se nežno dotakneta domišljije in čutov. Predvsem pa otrokovih nohtkov, ki jih neverjetno nežno očistita! 

  Otrok obožuje senzoričen dotik teh izjemno nežnih ščetin in te igrive krtačke postanejo vsestransko uporabni pripomočki pri igri in higieni. 

  Kopalniška igrača in uporaben pripomoček brez katerega ne bo več prave kopeli!

  Odkrivata nove plati igre in vrsto presenetljivih možnosti uporabe z ostalimi igračami iz domišljijske družinice igrač Moluk.

  Izdelano iz kakovostnega materiala, ki dosega standarde prehrambene industrije in se 100% reciklira!

  Green eco-friendly toy
  Poizvej več

  Cena: 9,99 €

  Akcijska cena 5,99 €

  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 5,99 €
 3. GOWI Vodne igrače Ladjica

  Lahka in trpežna ladjica je preprosta a učinkovita vodna igrača, ki bo zagotovo v trenutku postala priljubljena!

  Vodne igrače Gowi so idealne za igro na prostem in doma. Na morju, bazenu ali v domači kopalnici bo Tovorna ladjica  poskrbela za obilo vodne zabave. Kot prava ladjica se lahko natovori in ravno tako dobro pluje. Vendar bodimo previdni, ne natovorimo je preveč saj lahko začnemo zajemati vodo in celo potonemo.

  Gowi igrače za v vodo bodo najmlajšim čas za kopel in igro naredile bolj privlačen, vam pa ga bodo olajšale. Igra z ladjico spodbuja kreativno in domišljijsko igro vlog.

  Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 12 mesecev dalje.

  Poizvej več
  5,99 €
 4. GREEN TOYS Vodne igrače - Tugboat, rdeča

  Za mlade mornarje ne bo konca zabave z malim rdečim vlačilcem Green Toys! 

  Vodne igrače Green Toys so nekaj posebnega in če želiš imeti najboljši čolniček za na morje, v kad ali bazen je to zagotovo tvoj novi Tugboat!  Vodni zabavi ne bo z malo prikupno ladjico nikoli konca ne glede na to kje ste. Za povrh vsega bo ta še popolnoma eco-green, kot so to vse Green Toys igrače.

  Moja prva Green Toys ladjica je made in USA kjer jih izdeluje prestižni Green Toys. Po vsem svetu znano podjetje izdeluje igrače izključno iz recikliranih plastenk za mleko.

  Igrače za v vodo Green Toys so odlično zagotovilo za ure dobre zabave v kadi, na bazenu ali morju. Klasična kombinacija ročaja in širokega ustja ladjice je namenjena popolni igri v vodi.

  Trdno plovilo najvišje kakovosti odlikuje top design z ravnim dnom za večjo stabilnost, ročajem in širokim ustjem. Kabino je mogoče odpreti za enostavno čiščenje. Ladjico zapelji in raziskuj z njo bazen, kad ali morske plitvine.

  Green Toys Tugboat je vreden zaupanja, dober za naš planet in še pomembneje - varen za naše male z igro zaposlene mornarčke.  Ahoj, glej horizont v iskanju naslednje zemlji prijazne pustolovščine!

  Green Toys vodne igrače so izjemno prijetne na dotik in čudovitih barv. Podmornica je neubranljiva igrača za v vodo, katere se bo vsak otrok neskončno razsveselil!

  ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE!

  Moja prva ladjica Green Toys je primerna igrača za otroke od mesecev do 5. let

  Poizvej več
  17,99 €
 5. GREEN TOYS Vodne igrače - Podmornica

  Odpelji Green Toys podmornico na prvo navtično potovanje in pomagaj varovati zemljo!

  Eco green vodne igrače -  Moja prva Green Toys podmornica je made in USA kjer jih izdeluje prestižni Green Toys. Po vsem svetu znano podjetje izdeluje igrače izključno iz recikliranih plastenk za mleko.

  Igrače za v vodo Green Toys so odlično zagotovilo za ure dobre zabave v kadi, na bazenu ali morju. Klasična kombinacija ročaja in širokega ustja podmornice je namenjena popolni igri v vodi.

  Trdno plovilo najvišje kakovosti se odlikuje z vrtečim propelerjem, ravnim dnom za večjo stabilnost, ročajem in širokim ustjem. Kabino je mogoče odpreti za enostavno čiščenje. Podmornico potopi in raziskuj dno kadi ali morske plitvine. Pusti jo, da se dvigne nazaj na površino in pregleda horizont v iskanju naslednje zemlji prijazne pustolovščine.

  Green Toys vodne igrače so izjemno prijetne na dotik in čudovitih barv. Podmornica je neubranljiva igrača za v vodo, katere se bo vsak otrok neskončno razsveselil!

  ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE!

  Moja prva podmornica Green Toys je primerna igrača za otroke od mesecev do 5. let!

  Poizvej več
  17,99 €
 6. GOWI Vodne igrače - Vodni mlin za kopel

  Pravi laboratorij igre za malčke - Vodni mlin za v banjo Gowi!

  Vodne igrače Gowi so že od nekdaj prisotne v domačih kopalnicahplažahbazenih in morju. Gowi mlin je zabaven predstavnik igrače za vodo in peskovnik, ki bo urno zamlel morje, vodo ali mivko. 

  Igrače za peskovnik in vodo dobijo z mlinčkom Gowi razgiban dodatek za igro kjerkoli sta voda ali mivka. Še posebej dobro se izkaže Vodni mlin za kopel v domači banji in tudi na bazenu!

  Dodatna oprema super igrače za v vodo so trije priseski s katerimi se enostavno in učunkovito pritrdi na steno kadi ali katere koli druge gladke površine. In mlinček je takoj pripravljen za mletje!

  Lijak z zaporo, vrteči elementi, nihanjepremikanje in opazovanje učinka vzrok-posledica. Za malčka ves čas igre zelo privlačno in zabavno

  ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE!

  12 mesecev +

  Poizvej več
  19,99 €
 7. 15% popusta
  LITTLE DUTCH Igrače za kopanje Vedra

  LITTLE DUTCH Igrače za kopanje Vedra

  Štiri mala vedra Little Dutch so igrače za kopanje, ki se odlično počutijo povsod kjer sta voda in malček!

  Nalivaj, polni in pljuskaj vodo v kopeli, na bazenu ali morju s kompletom veder za kopalniško igro Little Dutch. Napolni jih z vodo in opazuj kako odteka iz njih voda v različnih oblikah. Štiri sipmatična otroška vedra za igro v vodi so veselo obarvana in ilustrirana s podobicami male goske in njenih prijateljev. Pa to še ni vse. Z vedri lahko sestaviš tudi stolp saj se lepo nataknejo eno na drugo.

  Mala otroška vedra so tudi igrače za bazen in na morje.

  Ravno prava velikost veder za roke malčka bo poskrbela za veliko igre in ročne manipulacije. Vsaka kopel bo postala prizorišče kreativne igre in s tem kompletom bo čas kopanja vedno razburljiv dogodek. Seveda bosta tudi odhod na bazen ali na morje s štirimi vedri veliko bolj zanimiva. Malček od 18. meseca dalje med igro pridno razvija veščine uporabe rok in fino motoriko. Vedra so opremljena z lepo oblikovanimi ročaji, ki so prijazni do malih prstkov.

  Zabavni pljuski in veliko smeha so zagotovljeni.

  Poizvej več

  Cena: 16,95 €

  Akcijska cena 14,41 €

  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,41 €
 8. GREEN TOYS Vodne igrače Trajekt

  Vzemi vodne igrače Green Toys, zapelji avtomobilčke na Trajekt in pojdi na počitnice!

  Odpluj s trajektom Green Toys na hiter izlet preko kopalne kadi ali na podaljšano plovbo čez bazen. Vodne igrače Green Toys so Eco-green in vrhunska vodna igrača Trajekt je MADE IN USA! Tam jih s posebno pozornostjo izdeluje prestižno podjetje, ki poskrbi, da prazne plastenke za mleko ne romajo samo v smeti. V skrbi za zeleni planet izberi igrače za v vodo najvišje kakovosti Green Toys!

  Green Toys imajo najboljše grače za na morje, bazen, kad in za vsako priložnost kjer so voda in otroci. 

  Po vsem svetu znano podjetje izdeluje igrače izključno iz recikliranih plastenk za mleko. Kopalniške igrače Green Toys dajejo odlično zagotovilo za ure dobre zabave v kadi, na bazenu ali morju. Domiselna kombinacija ladjice in avtomobilčkov je namenjena popolni igri v vodi in na suhem. Trdno plovilo najvišje kakovosti je popolna igrača za na morje, bazen ali v domačo kad. Trajekt je igrača, ki je izjemno prijetna na dotik in čudovitih barv. Neubranljivo privlačno plovilo z avtomobilčki je igrača katere se bo vsak otrok neskončno razsveselil! Še posebej so bo to odlična izbira igrače za fante.

  Priporočena starost 3+

  Poizvej več
  38,99 €

8 izdelkov