Otroški bodiji

Otroški bodiji Premium kakovosti v razigranih, trendi dizajnih, 100% navdušijo vsako mamo in otroka!

Bodiji za dojenčke iz materiala najvišje kakovosti in brez škodljivih primesi so tvoja in dojenčkova prva in osnovna garderoba, ki jo morata imeti. Funkcionalno izdelan otroški bodi je nepogrešljiv kos dojenčkove in malčkove garderobe za enostavno previjanje in udobno preoblačenje. V njem se mora otrok brez izjeme počutiti več kot odlično! Le dovolj zračen in raztegljiv bodi se bo otroku znal lepo prilegati in mu biti v pomoč pri uravnavanju telesne temperature. In ko izbiraš med bodiji za svojega dojenčka ali malčka bodi zelo pozorna poleg kakovosti, tudi na velikost bodija. Otrok hitro raste in ta mu kaj hitro postane pretesen. Zoprna lastnost pretesnega oblačilca pa je, da stiska pleničko in potem, saj veš.

Kako izbrati pravo velikost otroškega bodija in koliko jih kupiti?

Ko kupuješ bodi za dojenčka vedno vzami kakšnega več. Dojenčki in malčki so pravi strokovnjaki za različne mini nezgodice. Te so kar številne pri previjanju in hranjenju. Tudi slinjenje ob izraščanju zobkov jh kar lepo zmoči. Zato naj ti ne bo odveč, da imaš vsaj štiri bodije pripravljene za preoblačenje. Velikost bodija se hitro spreminja z rastjo dojenčka. Velikost, ki je bila prav novorojenčku za prve dni po rojstvu, se lahko čez nekaj tednov spremeni. Na splošno pa je spodaj tabela za približne velikosti:

  • Novorojenček od 4 do 5 kg, velikost 56 cm.
  • Dojenček 3 mesece in 6,5 kg, velikost 62 cm.
  • Dojenček od 3 do 6 mesecev in 9 kg, velikosti 68 cm.
  • Dojenček od 6 do 12 mesecev in 11 kg, velikosti 74 cm.
  • Dojenček od 9 do 12 mesecev, 11-12 kg, 80 cm.
  • Malček od 12 do 18 mesecev in 12,5 kg, velikosti 86 cm.

Ker nam ti, kot mama in tvoj otrok, pomenita največ, ti otroška trgovina Kreativne igrače™ 100% garantira, da je vsak otroški bodi v naši ponudbi izdelani iz trpežnih materialov najvišje kakovosti. Lepo se bo prilagodil telesu tvojega otroka in mu nudil toplo ugodje. Vsak je pozorno izdelan samo z mislijo na dobro počutje in udobje tvojega dojenčka ali malčka.

Preberi večManj

4 izdelkov

4 izdelkov