15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Ocamora

Ocamora sta Laura in Grego. To sta žena in mož, ki poskrbita, da nastajajo čudovite igrače za otroke iz najboljšega lesa.

Na obrobju španske Cordobe v majhni družinski delavnici, obdani z naravo in otroškim smehom, oblikujeta in ročno izdelujeta enkratne lesene igrače.

Vsaka njuna lesena igrača je izdelana z veliko strasti. Skrbno razrezani, brušeni in oblikovani kosi lesa kot po čarovniji spreminjajo obliko. Zato njune in vaše Ocamora lesene igrače niso le ročno izdelane, temveč tudi srčno izdelane. Les, ki se uporablja za izdelavo igrač izvira le iz trajnostnih virov gozdov. Igrače so barvane z naravnimi in okolju prijaznimi barvami in naravnimi olji. Ocamora igrače so torej 100% brez grdih kemikalij, zaradi česar so ne le lepe, prijetne na otip in dajejo občutek dotika narave, ampak so tudi najbolj varne za igranje najmlajših. Igrače Ocamora so močno navdihnjene z waldorfsko filozofijo igre. Niso priložena navodila so pa zasnovane tako, da dajejo otroški domišljiji prosto pot! Malim raziskovalcem pustijo, da se igrajo kot želijo. Obenem pa otroku omogočija, da sami izkusi prijeten občutek, vonj in značaj lesa.

Preberi večManj

3 izdelkov

3 izdelkov