15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

The Offbits

OFFBITS Konstrukcijske igrače Mehanika RiderBit

The Offbits
39.95 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

39,95 €
Quick overview:

Odlične mehanične lastnosti Offbits konstrukcijske igrače Mehanika RiderBit bodo navdušile vse ljubitelje mehaničnih igrač od 6. leta dalje!


Neverjetno kul lastnosti konstrukcijske igrače RiderBit obožujejo vsi ljubitelji sveta na dveh kolesih! Po ilustriranih navodilih lahko mehanik od 6. leta dalje sestavlja mešano zbirko pisanih matic, vijakov in unikatnih kosov strojne opreme, ki jo spremeni v robota OffBit in njegovo motorno kolo. Lahko pa pametno združiš vse dele Offbits, ki jih že imaš in ustvariš meteorsko pustolovščino igre po meri. Uživaj na odprti cesti na svojih novih dveh kolesih!

Rider komplet vključuje barvite vijake in matice, izdelane po meri, knjižico s podrobnimi navodili, edinstveno registracijsko kodo za našo spletno skupnost ustvarjalcev in "naslednico SuperTool™ orodja pet v enem".

Šifra izdelka: 32035
EAN: 7290016390612

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Igrače za fante 6+ so z Offbits napredovale! RiderBit je vrhunska mehanika za otroke in kovinska sestavljanka izdelana z vrhunskim pristopom in zasnovo! RiderBit prinaša pravi preobrat med konstrukcijske sestavljanke.

Sestavi si sam priljubljenega robota ali katerikoli lik po izbiri. Uporabi priloženi komplet SuperTool™ orodja, knjižico s podrobnimi navodili in ustvari vsaj tri 'out of the box' različne modele. Možnosti je toliko, kolikor ti jih dopustita lastna domišljija in kreativnost. Pokaži kaj znaš in predstavi to spletni skupnosti ustvarjalcev. Ko otrok ustvari nekaj novega, uporabite priloženo registracijsko kodo in pokažite novo stvaritev svetu.

Sestavljanje z OffBits mehaničnim setom, ki vsebuje unikatno oblikovane vijake, matice, vzmeti in različne dele je zelo zabavno in poučno. Igra z njim spodbudi ustvarjalni razvoj otroka, uči ga načrtovanja, kritičnega razmišljanja in je idealna za razvoj fino motorike. Zabaven dizajn igrače za fante omogoča oblikovanje vseh vrst vozil in robotov z deli, ki so priloženi  ali celo dodate rezervne koščke, ki jih zberete v svojem domu. Neskončne možnosti sestavljanja in kreativnega izražanja čakajo na vas.

Izjemno močni, kakovostni materiali so izdelani za trajno obstojnost in se lahko sestavljajo znova in znova. Pa poskusite tudi vi in ne bo vam žal!

Podrobnosti igrače:

  • Kovček za prenašanje.
  • Super Tools orodje.
  • Registracijska koda za spletne objave.
  • Navodila in priročnik za mehanike.
  • Photo Booth
  • Neskončne možnosti za mehanične podvige.
  • Top tehnološke razvojne igrače za fante in vrhunska darila za fante od 6+

Dodatne informacije

ProizvajalecThe Offbits

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: OFFBITS Konstrukcijske igrače Mehanika RiderBit

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.