Več pogledov

Opinel

OPINEL Le Petit Chef Otroški nož, zaščita za prste in lupilec

Opinel
51 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

51,00 €
Quick overview:

Mali otroški nož v stilu velikih kuharskih mojstrov.


Kuharski komplet za otroke vsebuje poleg otroškega noža še zaščito za prste in varen lupilec zelenjave z zaščitnim obročkom. 

Kuhanje je zabavno in kreativno delo. A seveda le, če se ga lotimo v stilu kuharskih mojstrov. Ker so otroci ustvarjalni je tudi njim všeč kuhanje in delo v kuhinji. Za njih je francoski Opinel izdelal posebno oblikovan kuhinjski nož za otroke.

Otroški nož je precej mali saj je namenjen malim kuharskim mojstrom. Poleg tega, da se jim odlično prilega v roko ima pod ročajem tudi plastičen obroč za kazalec. Poseben dodatek zaradi katerega je skoraj nemogoče, da bi otrok držal nož na sebi nevaren način.

Otroški kuhinjski nož imamo v naši trgovini v kategoriji Montessori igrače. Vendar naj vas opozorimo, da nabrušeno rezilo noža ni del neke igrače, ki je namenjena brezskrbni igri. To je oster kuhinjski pripomoček za rezanje živil in pripravo hrane.

Sedaj pa kar brez skrbi! Nož v roke in veselo na delo. Posebno oblikovan nož ima poleg zaščitnega obročka tudi bolj varno topo konico. Nož dobite v kompletu z zaščito za prste, ki kljub ostremu rezilu omogoča zelo varno rezanje.

V kompletu za učenje rezanja je poleg otroškega noža priložena izvrstno oblikovana zaščita za prste. 

Učenje rezanja s kuhinjskim nožem priporočamo za otroke od 7. do 11. leta. Med rezanjem naj otrok uporablja tudi zaščito za prste.

Šifra izdelka: 36063
EAN: 3123840017469

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Dolžina rezila: 10 cm. Zaobljeno in močno rezilo otroškega noža je perfektno za rezanje tankih rezin. Zaščitni prstan pod ročajem noža je v pomoč pravilni namestitvi prstov, za preprečitev zdrsa roke na rezilo. 

Opozorilo! Nož je oster. Uporaba pod nadzorom odrasle osebe.Previdnost pri rokovanju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Opinel

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: OPINEL Le Petit Chef Otroški nož, zaščita za prste in lupilec

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.