Otroški bodiji

Naši otroški bodiji iz mehkih materialov visoke kakovosti so nežni in popolni za vsakodnevno nošenje!

Dobrodošli v naši čudoviti kolekciji kjer si lahko izberete udoben otroški bodi za novorojenčka, dojenčka ali malčka! V našem izboru se najde benkica za vsak stil, v barvi in velikosti, ki ustreza lastnostim in potrebam vašega otroka. Ponujamo vam različne možnosti s kratkimi in dolgimi rokavi ter različne načine zapenjanja. Tukaj so bodiji na preklop za dojenčke na zapenjanje z gumbi ali s pisemskim zapiranjem. Vse za to, da bo oblačenje in previjanje vašega dojenčka preprostejše.

Ne glede na to, ali iščete osnoven bel bodi za novorojenčka ali bodi za dojenčka z ljubkimi potiski in vzorci za posebne priložnosti, smo vam na voljo. Naši bodiji za dojenčke so na voljo v različnih velikostih od novorojenčka do malčka. Kupite nekaj za vašega otroka iz naše zbirke benkic še danes in svojemu novorojenčku, dojenčku ali malčku zagotovite vrhunsko udobje in stil!

Spodaj je vaš pomočnik za lažjo izbiro velikosti in za lažji nakup. Velikosti bodijev se lahko razlikujejo glede na znamko in proizvajalca. Tukaj pa je splošna smernica glede velikosti v centimetrih in po pripadajoči starosti:

  • Za novorojenčka 50 cm (do 1 meseca)
  • 56-62 cm (1-3 mesece)
  • 62-68 cm (3-6 mesecev)
  • 68-74 cm(6-9 mesecev)
  • 74-80 cm (9-12 mesecev)
  • 80-86 cm (12-18 mesecev)
  • 86-92 cm (18-24 mesecev)

Ne pozabite, da dojenčki rastejo različno hitro, zato so te velikosti le splošen vodnik. Vedno je dobro preveriti mere določene znamke ali proizvajalca in izbrati velikost, ki bo dopuščala nekaj prostora za rast.

Otroški bodiji Premium kakovosti v razigranih, trendi dizajnih, 100% navdušijo vsako mamo in otroka!

Bodiji za dojenčke iz materiala najvišje kakovosti in brez škodljivih primesi so tvoja in dojenčkova prva in osnovna garderoba, ki jo morata imeti. Funkcionalno izdelan otroški bodi je nepogrešljiv kos dojenčkove in malčkove garderobe za enostavno previjanje in udobno preoblačenje. V njem se mora otrok brez izjeme počutiti več kot odlično! Le dovolj zračen in raztegljiv bodi se bo otroku znal lepo prilegati in mu biti v pomoč pri uravnavanju telesne temperature. In ko izbiraš med bodiji za svojega dojenčka ali malčka bodi zelo pozorna poleg kakovosti, tudi na velikost bodija. Otrok hitro raste in ta mu kaj hitro postane pretesen. Zoprna lastnost pretesnega oblačilca pa je, da stiska pleničko in potem, saj veš.

Kako izbrati pravo velikost otroškega bodija in koliko jih kupiti?

Ko kupuješ bodi za dojenčka vedno vzami kakšnega več. Dojenčki in malčki so pravi strokovnjaki za različne mini nezgodice. Te so kar številne pri previjanju in hranjenju. Tudi slinjenje ob izraščanju zobkov jh kar lepo zmoči. Zato naj ti ne bo odveč, da imaš vsaj štiri bodije pripravljene za preoblačenje. Velikost bodija se hitro spreminja z rastjo dojenčka. Velikost, ki je bila prav novorojenčku za prve dni po rojstvu, se lahko čez nekaj tednov spremeni. 

Ker nam ti, kot mama in tvoj otrok, pomenita največ, ti otroška trgovina Kreativne igrače™ 100% garantira, da je vsak bodi za novorojnečka ali dojenčka v naši ponudbi izdelani iz trpežnih materialov najvišje kakovosti. Lepo se bo prilagodil telesu tvojega otroka in mu nudil toplo ugodje. Vsak je pozorno izdelan samo z mislijo na dobro počutje in udobje tvojega dojenčka ali malčka.

Prikaži večManj

14 izdelkov

14 izdelkov