Več pogledov

Tidlo

TIDLO Otroška posoda za kuhanje brez prijemanja

Tidlo
31.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

31,99 €
Quick overview:

11 delni De Luxe komplet otroške posode za kuhanje z oblogo proti prijemanju.


Pripravite si pravi priboljšek s tem kakovostnim 11 delnim setom posode za kuhanje brez prijemanja Tidlo. Zbirka loncev, ponev, kuhinjskih pripomočkov za peko in kuhanje, je odlične velikosti, poponoma prilagojene malim rokam. Mladi kuharji se bodo počutili popolnoma opremljene s tem obsežnim setom, kakovostnih kuhinjskih pripomočkov.

Kuhanje je zabavno in kreativno delo. A seveda le, če se ga lotimo v stilu kuharskih mojstrov. Ker so otroci ustvarjalni je tudi njim všeč kuhanje in delo v kuhinji. Za njih je specializirani proizvajalec otroških kuhinj in otroške posode Tidlo izdelal otroško posodo za kuhanje brez prijemanja.

Šifra izdelka: T0155
EAN: 5012824001557

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IZDELKA:

Deklice in fantki bodo se bodo z veseljem lotili novih kuharskih podvigov. S to imenitno kovinsko posodo brez sprijemanja, najvišje kakovosti bodo zagotovo tudi svojim mamicam ali očkom v veliko pomoč pri pripravi in serviranju obeda.Tidlo izdeluje čudovite montessori igrače najvišje kakovosti. Izdelane so po načelih filozofije Waldorf in Montessori, ki spodbujata otroke k samostojnemu odkrivanju kreativne igre. 

LASTNOSTI + PREDNOSTI:

Mladi in nadobudni šefi kuhinj so s tem obsežnim in kakovostnim setom Non-Stick kuhinjskih pripomočkov Tidlo pripravljeni na resnične kuharske podvige! Otroška posoda za kuhanje je odličen učni pripomoček za poučevanje otrok o kuhanju, varnosti pri delu v kuhinji in tudi o zdravi prehrani. Igra s kuhanjem razvija kreativnost in domišljijo otroka, vadi fino motoriko, krepi koordinacijo oko-roka in razvija delovne navade. Posoda je pomanjšana na velikost, ki malim rokam olajša prijemanje in uporabo pri kuhanju.

11-delni set vsebuje kuharski lonec, 3 ponve, 2 pokrovke, 4 kuhinjske pripomočke in zaščitno krpo. Velikost posode 13,7 x 9,5 x 4,5 cm, teža 0,36 kg.

Dodatne informacije

Proizvajalec Tidlo

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TIDLO Otroška posoda za kuhanje brez prijemanja

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.