Kupon za popust
    • Prosimo izberite izdelek.

Več pogledov

IGRALNI SET: Bilibo + Gosenica Pilla

Na zalogi

Stara cena: 40,30 €

36,27 € Akcijska cena

Stara cena: 40,30 €

36,27  Akcijska cena

Opcije

* Obvezna polja

Quick overview:

Velikokrat nagrajeni Bilibo je znan kot ena najbolj inovativnih in vsestransko uporabnih igrač. Njegova uporaba ne pozna meja. V svoji preprosti obliki skriva mnogo več, kot se zdi na prvi pogled. Bilibojeva kultna oblika školjke v živih barvah pri otrocih takoj vzbudi simpatijo. Spodbuja radovednost, razvija domišljijo, motorične spretnosti in občutek za ravnotežje.


Igrače Moluk smo testirali v slovenskih vrtcih in odziv je bil več kot odličen! Izjava vzgojiteljice iz Vrtca Tončke Čečeve: "Zelo zabavno za otroke. Privlačno. Ves čas so prosili za to igračo! Super za razvijanje ravnotežja." 


 


Gosenica Pilla je ljubko malo bitje s petimi stopali - priseski, ki se postopno zmanjšujejo in omogočajo otrokom, da preizkušajo razdaljo in moč, s katero se prisesa vsako posamezno stopalo. Pilla je odlična za razvoj fino motoričnih sretnosti in privlačna kot ovojnica z mehurčki, ki jih otroci radi stiskajo. Prisesaj stopalo na katerokoli gladko površino in potegni, da slišiš ponavljajoče se zaporedje pokov. Gosenica Pilla bo otroke zagotovo pritegnila v ure in ure dolge namišljene igre in navdušenju ne bo konca ne kraja.Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Ni za grizenje. Nevarnosti zadušitve z majhnimi odtrganimi deli.

Šifra izdelka:1234

Podrobnosti

BILIBO - Svetovni super hit - Swiss Design!

- Magično privlačen otrokom in zavajajoče enostaven, skriva v sebi mnogo več kot je mu je videti.
- Nudi neskončno možnosti za igro in ima velik razvojni učinek na otroke! Spravlja jih v gibanje, izboljšuje grobo motoriko in zelo pomembno vpliva na zdrav razvoj otroških možganov!
- Tisti otroci, ki se veliko vrtijo, bodo imeli manj težav s hiperaktivnostjo, lažje bodo nadzirali svoje vedenje, so pozornejši in se bolje učijo!
- Bilibo razvija čutila in spodbuja radovednost, domišljijo, ustvarjalnost.
- Uporaben za igro kjerkoli - doma, v parku, na plaži, snegu ali v vodi.
- Nagrajen s strani priznanih strokovnjakov za otroški razvoj!
- Nujna igrača za vse otroke od 2 do 8 leta starosti!

Velikost: Ø 39 cm

Material: Vse igrače MOLUK so izdelane brez PVC, BPA, ftalatov, lateksa ali svinca in ustrezajo najnovejšim evropskim in ameriškim varnostnim standardom ter standardom prehrambene industrije.

Naročeni izdelki bodo odposlani že naslednji delovni dan od naročila, najkasneje pa v 2 delovnih dneh. V primeru plačila po predračunu se paket odpremi, ko plačilo prispe na račun podjetja.

Strošek pošiljanja je odvisen od izbire plačila in višine naročila:
- Strošek pakiranja in dostave pri plačilu po predračunu ali s PayPal nakazilom znaša 3,50 EUR.
- Strošek pakiranja in dostave pri plačilu po povzetju znaša 4,50 EUR.
- Strošek pakiranja in dostave pri nakupu nad 55,00 EUR plačajo Kreativne igrače.

Naročilo bo dostavljeno s strani dostavne službe GLS, vendar si Kreativne igrače pridržujejo pravico izbrati drugo dostavno službo.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: IGRALNI SET: Bilibo + Gosenica Pilla

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5

Naložite vaše fotografije tega izdelka.

Ste preizkusili izdelek in vam je všeč? Dodajte svoje uporabniške fotografije in objavili jih bomo.