Kupon za popust

Otroci 5-6 let

2 izdelkov

 1. 10% popusta

  IGRALNI SET: Lottie Pandora + muca Pandora

  Lottie Pandora je prostovoljka v zavetišču za živali, kjer pomaga zapuščenim mucam in psičkom. Nekega dne se na pragu zavetišča skrivnostno pojavi škatla, v kateri je preplašena in lačna perzijska muca, Pandora po imenu. V nasprotju z grško mitologijo, v kateri Pandorina skrinjica prinaša le gorje in nesrečo, je tukaj muca Pandora le razlog za srečo, ki prinaša sveže upanje. Lottie poskrbi za Pandoro, da je zopet zdrava in se ji gost kožušček ponovno sveti.

  Poizvej več

  Stara cena: 32,70 €

  29,43 € Akcijska cena

 2. 10% popusta

  IGRALNI SET: Bilibo + Gosenica Pilla

  Velikokrat nagrajeni Bilibo je znan kot ena najbolj inovativnih in vsestransko uporabnih igrač. Njegova uporaba ne pozna meja. V svoji preprosti obliki skriva mnogo več, kot se zdi na prvi pogled. Bilibojeva kultna oblika školjke v živih barvah pri otrocih takoj vzbudi simpatijo. Spodbuja radovednost, razvija domišljijo, motorične spretnosti in občutek za ravnotežje.

  Igrače Moluk smo testirali v slovenskih vrtcih in odziv je bil več kot odličen! Izjava vzgojiteljice iz Vrtca Tončke Čečeve: "Zelo zabavno za otroke. Privlačno. Ves čas so prosili za to igračo! Super za razvijanje ravnotežja." 

   

  Gosenica Pilla je ljubko malo bitje s petimi stopali - priseski, ki se postopno zmanjšujejo in omogočajo otrokom, da preizkušajo razdaljo in moč, s katero se prisesa vsako posamezno stopalo. Pilla je odlična za razvoj fino motoričnih sretnosti in privlačna kot ovojnica z mehurčki, ki jih otroci radi stiskajo. Prisesaj stopalo na katerokoli gladko površino in potegni, da slišiš ponavljajoče se zaporedje pokov. Gosenica Pilla bo otroke zagotovo pritegnila v ure in ure dolge namišljene igre in navdušenju ne bo konca ne kraja.

  Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Ni za grizenje. Nevarnosti zadušitve z majhnimi odtrganimi deli.

  Poizvej več

  Stara cena: 40,30 €

  36,27 € Akcijska cena

2 izdelkov