Pippi - Izdelano z ljubeznijo

Pippi zlahka poskrbi za maksimalno nego in udobje otroka od rojstva dalje.

Priznan danski proizvajalec se s svojimi kakovostnimi linijami izdelkov za nego dojenčka in malčka takoj prikupi vsaki mami. Priljubljena blagovna znamka je zelo modna in ustvarja praktične izdelke najvišje kakovosti. Podjetje je visoko usmerjeno v zagotavljanje maksimalnega udobja za nego dojenčka in malčka do 18. meseca starosti. Prikupna oblačila za dojenčke in dodatki za nego so oblikovani tako, da zadovoljijo vsem okusom. Vsi izdelki so funkcionalno oblikovani, pritegnejo pozornost in poskrbijo za lep izgled  punčke ali fantka. 

Super mehke tetra plenice.

Vse tetra pleničke so izdelane iz zelo mehkega 100% bombaža najvišje kakovosti. So nujna oprema vsake mame in predstavljajo nepogrešljiv kos za nego novorojenčka in dojenčka. So idealne za previjanje novorojenčka ali dojenčka, podiranje kupčka in zavijanje dojenčka. Vse bombažne tetra plenice Pippi so kljub temu, da so izdelane iz zelo mehkega bombaža tudi zelo zdržljive! Namenjene so dolgotrajni uporabi in so preproste za vzdrževanje. Kakovostne bombažne plenice ohranijo barvo in obliko tudi po več letni uporabi.

Izberi Pippi tetra plenice.

Želiš atraktivne enobarvne ali tetra plenice s potiskom? Privlačen in moden danski design prisega na preprostost in udobje. Priljubljen potisk s tradicionalnimi črtami in pikami na podlagi iz svetlih in mehkih barv vedno pritegne pozornost. Na voljo so tudi številni drugi zelo modni potiski ali enobarvne plenice v čudovitih barvah. Vse se lepo ujemajo z drugimi izdelki za dojenčke in se odlično izkažejo v različnih okoliščinah. Več kot primerne so za pokrivanje strehe vozička, kot podloga vozička, zaščita za previjalno podlogo ali odejica za pokrivanje. V skrbi za zdravje in nežno kožo dojenčkov Pippi ne uporablja umetnih barvil in je pridobil več certifikatov kakovosti. Oeko-Tex, Gots, Bionic Finish Eco In Organic Cotton so vsekakor certifikati, ki potrjujejo vrhunsko kakovost. Vse za skrb, maksimalno nego in udobje otroka!

Oeko-Tex oblačila za dojenčke.

DNA mehkih otroških oblačil za dojenčke Pippi so naravni materiali, preprosto oblikovanje in funkcionalnost. Bodiji za dojenčke imajo preizkušen fit in vsa modna oblačila za dojenčke so izdelani tako, da se preprosto oblačijo in slačijo. Oblačila se ne gubajo po nepotrebnem in ščitijo občutljivo novorojenčkovo ali dojenčkovo kožo. Kakovosten babywear iz organskega bombaža ponuja širok izbor priljubljenih osnov za oblačenje dojenčka. Vsi kosi oblačil so v barvah, ki skupaj sestavljajo čudovito barvno lestvico oblačil, ki ustreza otroški garderobi. Organski bombaž ima seveda najzahtevnejši certifikat STANDARD 100 BY OEKO-TEX.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 33

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 33

Stran:
  1. 1
  2. 2