15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Kietla

KIETLA Otroška sončna očala Ours'on Cream 2-4 l

Kietla
36 EURZaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

36,00 €
Quick overview:

Otroška sončna očala Kietla Ours'on Cream za malčke in otroke 2-4 leta, ki zdržijo vse!


Sončna očala za otroke Kietla Ours'on Cream dizajnirana v obliki medvedka bodo zagotovo všeč vsem, ki te srečajo! Kvalitetna sončna očala za otroke so izdelana v Franciji, dajejo videz medvedka z majhnimi ušesi na okvirju. Preprosto čudovito! Fancy zrcalne leče s 100% UV zaščito kategorije 3 zelo Chic! So zelo elegantna sončna očala za najmlajše manekene in manekenke in zlahka poskrbijo za zelo moden videz. Napreden dizajn nudi izjemno zaščito, saj filtrirajo 100 % UV žarkov.

Ekološka osveščenost Kietla otroških sončnih očal nudi otroku in okolju prijazen izdelek. Eco-Friendly sončna očala za eko pogled na svet. Okvir, ki ga je mogoče reciklirati in  pakiranje v kartonska škatla za večkratno uporabo, ki jo je mogoče reciklirati.

To poletje bodo vaši otroci videti kot nove nadobudne Cream rock zvezde. Made in France!

Šifra izdelka: 3760216366310
EAN: 3760216366310

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI OČAL

Zelo otroška in zelo modna sončna očala Kietla Ours'on Cream je pariški oblikovalski studio popolnoma oblikoval za najmlajše otroke. Idealna so za potrebe najmlaših malčkov in za otroško uporabo. Vašega otroka bodo varno spremljale na vseh dogodivščinah. Nepogrešljiva so za uporabo od domačega dvorišča, igrišča dalje in za na vsake počitnice. Njihove ergonomsko oblikovane zrcalne leče zagotavljajo optimalno zaščito pred močno sončno svetlobo. Obenem pa zagotavljajo več vizualnega udobja tudi za najmlajšo starostno skupino, ki je ravno sredi učenja hoje ali pohodništva.

Podrobnosti:

  • Nezlomljiva očala z nezlomljivim okvirjem in lečami, so popolnoma oblikovana za najmlajše.
  • Zig Zag tehnologija pomeni okvir vse v enem. Brez tečajev ročajev, tako da ni nevarnosti, da bi se otrok uščipnil ali pogoltnil majhne kovinske dele. Nova mehko udobje nošenja. Polikarbonatne leče zaščitne kategorije3.
  • Anti-UVA, Anti-UVB, Anti-UVC filter.
  • Leče velikosti 3,1 cm (1-2 leti) in 3,5 cm (2-4 leta) za popolno zaščito otroških oči.
  • Ffilter proti modri svetlobi za zmanjšanje bleščanja.
  • Ultra udobnost. Ergonomska, prilagodljiva, lahka in mehka sončna očala za najmlajše. Brez pritiska na sence ali nos in brez pritiskanja na ušesa!
  • Dizajn in model Kietla Ours'on Cream.
  • Made in France.

Dobro je vedeti:

Otroške oči bi morale biti ves čas zaščitene ped bleščanjem. Tudi v senci, na bazenu ali v peskovniku. Ne pozabite, da so otroške radovedne oči veliko bolj občutljive kot naše. Šele od 12. leta naprej so oči vašega otroka deležne večje naravne zaščite, ko leča očesa z leti postopoma postaja bolj motna.

Svetujemo vam, da investirate v očala Kietla z oznako CE, ki ustrezjo evropskim standardom in predpisom. Kar zadeva leč očal, se odločajte za modele z UV indeksom od 3 dalje. Pri močni svetlobi, na morju ali v gorah je priporočljiv indeks 4.

Vpliv sonca se razlikuje glede na letne čase in/ali nadmorsko višino. Od aprila do septembra je povečan vpliv UV sevanja. Junija in julija je najvišja intenzivnost ultravijoličnih žarkov. Čez dan so UV-žarki še posebej močni med 11. in 15. uro. Ne pozabite, da lahko oblaki popačijo vašo oceno tveganja. Odsotnost neposredne sončne svetlobe nikakor ne pomeni izginotja UVB sevanja.

Dodatne informacije

ProizvajalecKietla

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: KIETLA Otroška sončna očala Ours'on Cream 2-4 l

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.