15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Kietla

KIETLA Otroška sončna očala Wazz Kaki 2-4 l

Kietla
30 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

30,00 €
Quick overview:

Otroška sončna očala Kietla Wazz Kaki  za 100% UV zaščito oči fantkov in punčk od 2-4 let!


Sončna očala za otroke Wazz Kaki so lahka in ultra fleksibilna. Zasnovana so tako dobro, da se prilagodijo obrazu in uporabi otroka od 2. do 4. leta. Kvalitetna sončna očala za otroke Kietla črpajo dizajnerski navdih iz ikoničnih modelov sončnih očal za odrasle.

Zelo otroška in zelo modna sončna očala Kietla Wazz Kaki  je pariški oblikovalski studio popolnoma oblikoval za najmlajše otroke. Idealna so za potrebe najmlaših malčkov in za otroško uporabo. Vašega otroka bodo varno spremljale na vseh dogodivščinah. Nepogrešljiva so za uporabo od domačega dvorišča, igrišča dalje in za na vsake počitnice.


Natakni si Kietla Kaki sončna očala in se zaščiti pred premočno sončno svetlobo in škodljivimi UV žarki!

Šifra izdelka: 3760216367959
EAN: 3760216367959

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI OČAL

Sončna očala Kietla Wazz Kaki za otroke 2-4 leta s svojo pravokotno obliko in privlačnim dizajnirani nosnikom bodo všeč vsem malim popotnikom, ki želijo izgledati kot mamica in očka. To je pravi slog modnih sončnih očal, ki posnema odrasle in je 100% primeren za otroke. Njihove velike ergonomsko oblikovane leče zagotavljajo optimalno zaščito pred močno sončno svetlobo. Obenem pa zagotavljajo več vizualnega udobja tudi za najmlajšo starostno skupino, ki je ravno sredi učenja hoje ali pohodništva.

Podrobnosti:

  • Nezlomljiva očala z nezlomljivim okvirjem in lečami, so popolnoma oblikovana za najmlajše.
  • Zig Zag tehnologija pomeni okvir vse v enem. Brez tečajev ročajev, tako da ni nevarnosti, da bi se otrok uščipnil ali pogoltnil majhne kovinske dele. Nova mehko udobje nošenja. Polikarbonatne leče zaščitne kategorije3.
  • Anti-UVA, Anti-UVB, Anti-UVC filter.
  • Leče velikosti 3,1 cm (1-2 leti) in 3,5 cm (2-4 leta) za popolno zaščito otroških oči.
  • Ffilter proti modri svetlobi za zmanjšanje bleščanja.
  • Ultra udobnost. Ergonomska, prilagodljiva, lahka in mehka sončna očala za najmlajše. Brez pritiska na sence ali nos in brez pritiskanja na ušesa!
  • Dizajn in model Kietla Wazz Kaki.
  • Made in France.

Dobro je vedeti:

Otroške oči bi morale biti ves čas zaščitene ped bleščanjem. Tudi v senci, na bazenu ali v peskovniku. Ne pozabite, da so otroške radovedne oči veliko bolj občutljive kot naše. Šele od 12. leta naprej so oči vašega otroka deležne večje naravne zaščite, ko leča očesa z leti postopoma postaja bolj motna.

Svetujemo vam, da investirate v očala Kietla z oznako CE, ki ustrezjo evropskim standardom in predpisom. Kar zadeva leč očal, se odločajte za modele z UV indeksom od 3 dalje. Pri močni svetlobi, na morju ali v gorah je priporočljiv indeks 4.

Vpliv sonca se razlikuje glede na letne čase in/ali nadmorsko višino. Od aprila do septembra je povečan vpliv UV sevanja. Junija in julija je najvišja intenzivnost ultravijoličnih žarkov. Čez dan so UV-žarki še posebej močni med 11. in 15. uro. Ne pozabite, da lahko oblaki popačijo vašo oceno tveganja. Odsotnost neposredne sončne svetlobe nikakor ne pomeni izginotja UVB sevanja.

Dodatne informacije

ProizvajalecKietla

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: KIETLA Otroška sončna očala Wazz Kaki 2-4 l

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.